به گزارش رکنا به نقل از وزارت بهداشت ، همچنین مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، میتواند موجب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.
براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته میتواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کنگو و سیاه زخم شود.
در این گزارش تصریح شده، برای رفع کمخونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.