به گزارش رکنا، در این ویدئو روش پخت یک املت خاص و خوشمزه را مشاهده کنید که توسط یک آشپز اوکراینی در یکی از روستاهای زیبای آذربایجان با تخم شترمرغ، گوشت و گوجهفرنگی تهیه شده است. این غذای محلی و متفاوت، تجربه ای جذاب برای علاقه مندان به آشپزی است.
به گزارش رکنا، در این ویدئو روش پخت یک املت خاص و خوشمزه را مشاهده کنید که توسط یک آشپز اوکراینی در یکی از روستاهای زیبای آذربایجان با تخم شترمرغ، گوشت و گوجهفرنگی تهیه شده است. این غذای محلی و متفاوت، تجربه ای جذاب برای علاقه مندان به آشپزی است.