به گزارش رکنا، اگر چه موز یکی از میوه‌های بسیار پرطرفدار و مغذی محسوب می‌شود، اما جالب است بدانید که این میوه به دلیل داشتن گلوکز، فروکتوز و ساکارز ممکن است برای سلامت دندان های شما خطراتی به همراه داشته باشد.

ترکیبات قندی موز و تأثیر آنها بر دندان‌ها

سه نوع عمده از قندها، یعنی ساکارز، گلوکز و فروکتوز، در میوه‌هایی مانند موز یافت می‌شوند. اگرچه مصرف موز در مقادیر کم می‌تواند مفید باشد، اما باقی‌مانده‌های موز در دهان شما به سرعت به قند تجزیه شده و محیطی مناسب برای فعالیت باکتری‌ها و آسیب به دندان‌ها ایجاد می‌کند.

مناسب‌ترین شیوه مصرف موز برای پیشگیری از آسیب

برای جلوگیری از خطرات ناشی از قند موجود در موز، پیشنهاد می‌شود که پس از مصرف این میوه، دهان و دندان‌های خود را شستشو داده و از مسواک استفاده کنید. این کار از باقی ماندن قند روی دندان‌ها و آسیب‌های احتمالی ناشی از آن، جلوگیری می‌کند.