به گزارش رکنا، طرز تهیه دمی گوجه به شرح زیر است.
مواد لازم
برنج : ۴ پیمونه پلو پزی
ران مرغ : دو عدد کامل
گوجه : ۴ عدد
پیاز درشت : یک عدد
ادویه پلو : زردچوبه و نمک
یه پیاز متوسط و نصف فلفل دلمه برای پخت مرغ
ادویه مرغ، نمک، ادویه کاری و فلفل قرمز
طرز تهیه :
ران مرغ رو با پیاز و نمک و ادویه و فلفل دلمه و آب سرد ۴۵ دقیقه میذاریم تا نیم پز شه.
پیاز رو نگینی خرد می کنیم و با کمی روغن تفت میدیم؛ بعد سیب زمینی خرد شده رو اضافه می کنیم و تفت میدیم.
نمک و زردچوبه و گوجه خرد شده می ریزیم و تفت میدیم تا آب گوجه کشیده بشه. بعد برنج رو با ۴ پیمونه آب سرد اضافه می کنیم تا آب برنج کاملا تبخیر شه.
مرغ رو از ظرف بیرون میاریم. داخل قابلمه روغن و زعفرون دم کرده می ریزیم و ران های مرغ رو می چینیم. بعد روش از پلو مخلوط می ریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و یه ساعت با شعله ملایم دم میذاریم.
بعد به راحتی داخل ظرف سرو برمی گردونیم.
امیدوارم شما هم این غذا رو درست کنید و کنار سالاد شیرازی و ترشی از طعم عالیش لذت ببرید.