خوزستانی ها برای تشییع شهیدان رشید ایران سنگ تمام گذاشتند

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، پیکر مطهر سپهبد شهید"غلامعلی رشید"(فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص)) و فرزندش حجت الاسلام والمسلمین"امین عباس رشید" که در حمله های موشکی تروریستی صهیونیستی سحرگاه جمعه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ به شهادت رسیدند با حضور محمد مخبر دزفولی(دستیار مقام معظم رهبری)، علی لاریجانی(مشاور رهبر انقلاب)، محمدرضا موالی زاده(استاندار خوزستان) و جمع کثیری از مسوولان ملی، استانی و شهرستانی و اقشار مختلف مردم از میدان حاج مرادی دزفول تا آستان متبرک حضرت سبزقبا(ع) تشییع و خاکسپاری شدند.
جمعی از مسوولان، خانواده شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم در این مراسم حضور دارند و شهدا را تا آرامگاه ابدیشان واقع در آستان مقدس سبزقبا(ع) این شهرستان بدرقه خواهند کرد.
لازم به توضیح است که بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق سه را شامگاه جمعه با شلیک دهها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد.
سردار سرلشکر غلامعلی رشید در سال ۱۳۳۲ در شهرستان دزفول چشم به جهان گشود. او در دوران نوجوانی، فعالیتهای سیاسیاش را علیه رژیم پهلوی آغاز کرد و بهواسطه عضویت در گروه مبارز منصورون، در سال ۱۳۵۰ توسط ساواک در دزفول دستگیر و به اهواز منتقل شد. در طول یک سال بازداشت با محسن رضایی و علی شمخانی که بعدها از فرماندهان بلندپایه سپاه پاسداران شدند، آشنا شد.
او در سال ۱۳۵۵ بار دیگر در شهر اصفهان بازداشت و اینبار به تهران منتقل شد و به مدت یکسال دیگر در زندان بهسر برد. پس از آزادی، فعالیتهای خود را در گروه مسلح منصورون که از اتحاد نیروهای مبارز مذهبی در شهرهای دزفول، اهواز و خرمشهر شکل گرفته بود، ادامه داد.
سردار رشید در طول خدمت نظامی خود مسوولیتهای برجستهای را برعهده داشته که از آن جمله میتوان به معاونت عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۸ و معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۸ اشاره کرد.
او طی سال ۱۳۷۸ با دریافت درجه سرلشکری بهعنوان جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد و به مدت ۱۷ سال در این سمت خدمت کرد.
سردار رشید در سال ۱۳۹۵ با حکم رهبر معظم انقلاب به فرماندهی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء منصوب شد و تا لحظه شهادت در همین مسوولیت باقی ماند. همزمان، مسوولیت معاونت امور دفاعی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را نیز عهده دار بود.
انتهای پیام/