محمد نمکیزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ذخایر گندم و آرد در سیلوها و کارخانههای استان بسیار خوب و کافی است و با وجود اینکه در فصل خرید گندم قرار داریم، فعلا به این ذخایر جدید نیازی وجود ندارد و ذخایر فعلی نیاز استان را بهخوبی تامین میکند.
وی افزود: در روزهای اخیر با هدف مدیریت هرگونه افزایش احتمالی در مصرف، ساعت کار نانواییها افزایش یافت و حتی در حال حاضر، نان اضافه در پیشخوان نانواییها وجود دارد و کمبودی مشاهده نمیشود.
نمکیزاده با اشاره به سامانههای رصد عملکرد نانوایان توضیح داد: نانوایان بر اساس منطقه، تعداد پخت و عملکرد، سهمیه مشخصی دارند که با توجه به شرایط، مجوز افزایش تولید تا ۲۰ درصد برای آنها صادر شده است.
وی با تاکید بر اینکه نانواییها بدون محدودیت در حال فعالیت هستند، افزود: این واحدها تا زمانی که مشتری دارند، مجاز به ادامه پخت و عرضه نان هستند بنابراین هیچ مشکلی برای تامین نان تا ماههای آینده نیز پیشبینی نمیشود.
رئیس اصناف استان اصفهان گفت: خوشبختانه مردم با درایت و آرامش برخورد کردهاند و در روزهای ابتدایی تنها با افزایش ۲۰ درصدی مصرف مواجه بودیم که بهسرعت به حالت عادی بازگشت.
وی درباره نظارت بر نانواییها نیز توضیح داد: تخلفات در این مدت بسیار محدود و انگشتشمار بوده و هیچ مورد خاصی گزارش نشده است. بازرسیها نیز توسط اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی و دیگر نهادهای ذیربط بهصورت مداوم انجام میشود.
نمکیزاده در مورد تمهیدات پدافند غیرعامل برای شرایط بحرانی گفت: در جلساتی با مسئولان استان، تجهیز نانواییها به موتور ژنراتور و آموزش در شرایط خاص بررسی شده است و خوشبختانه نانوایان استان در این زمینه همکاری بسیار خوبی داشتهاند.
وی با بیان اینکه هماکنون یکهزار و ۵۳۰ واحد نانوایی در سطح شهر اصفهان فعال هستند، از مردم خواست آرامش خود را حفظ کرده و در صورت مشاهده تخلف، مراتب را به دستگاههای نظارتی اطلاع دهند.
رییس اتاق اصناف تأکید کرد: با توجه به ذخایر موجود آرد وگندم ، همت نانوایان و همراهی مردم، جای هیچگونه نگرانی در تأمین نان در اصفهان وجود ندارد.