بیش از یک میلیون تن به ظرفیت تبدیل محصولات کشاورزی هرمزگان اضافه شد

بیش از یک میلیون تن به ظرفیت تبدیل محصولات کشاورزی هرمزگان اضافه شد
 بندرعباس - ایرنا - مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه جهش بسیار خوبی در واحدهای تبدیلی و غذایی استان طی سه تا چهار سال گذشته انجام گرفته است، گفت: جذب خام موادکشاورزی در استان تا ابتدای سال ۱۴۰۰ حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن بود که هم اکنون با افزایش ۹۰ درصدی به ۲ میلیون و ۲۱۷ هزار تن رسیده است.

مجید کمالی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان نیز از ۱۳۰ واحد در سال ۱۴۰۰ به ۲۳۶ واحد تاکنون رسیده است یعنی ۱۰۶ واحد در مدت این سال‌ها به تعداد این واحدها اضافه شده است که جهش قابل توجهی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به میزان اشتغالزایی در واحدهای تبدیلی نیز بیان کرد: در ابتدای سال ۱۴۰۰ تعداد اشتغال مستقیم افراد در واحدهای تبدیلی حدود سه ‌هزار نفر بود که اکنون به بیش از ۶ هزار نفر یعنی ۲ برابر رسیده است.

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان ادامه داد: ظرفیت سردخانه‌های هرمزگان از سال ۱۴۰۰ تاکنون چندین برابر افزایش داشته است؛ یعنی از ۳۰ هزار تن به ۱۴۸ هزار تن رسید و بیش‌از ۱۱۰ هزار تن ظرفیت نگهداری سردخانه بالا بوده است.

کمالی ادامه داد: همچنین پیش از این ۱۷ واحد تبدیلی در هرمزگان راکد و از چرخه فعالیت خارج شده بود که از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۹ واحد با سرمایه‌گذاری جدید و یا با تسهیلات بانکی بازسازی و مجدد به چرخه فعالیت بازگشته است.

وی با اشاره به اینکه واحدهای تبدیلی و غذایی استان هرمزگان در حوزه محصول خرما، زراعی، باغی، خوراک دام و طیور، شیلاتی و سردخانه در سطح استان پراکنده است، ابراز کرد: این واحدهای تبدیلی بیکاری‌های فصلی و دائمی در روستاها و مناطق دوردست استان به‌عنوان یکی از مشکلات عمده کشاورزان در مناطق مختلف، را تا حد زیادی کاهش داده است.

۲۳۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت بیش از ۲ میلیون و ۲۱۷ هزار تن جذب ماده خام کشاورزی در استان هرمزگان فعال است و هم‌اکنون ۶ هزار و ۴۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۸ هزار نفر غیرمستقیم در این واحدها مشغول به‌کار هستند.

برای بررسی تازه‌ترین اخبار استان‌ها، به خوشه خبر سر بزنید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها