به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، در همایش روز جهانی ایمنی غذا با بیان اینکه بسیاری از بیماریهای رایج در جهان منشأ غذایی دارند، اظهار کرد: ایمنی و امنیت غذا دو مؤلفه کلیدی در حفظ سلامت جوامع هستند که باید بهصورت جدی مورد توجه قرار گیرند.
وی با اشاره به اینکه تحقق نتایج مطلوب در حوزه غذا مستلزم دسترسی پایهای و عادلانه به منابع غذایی است، تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف، باید حکمرانی امنیت غذایی در کشور تقویت شود.
خسروپناه افزود: حکمرانی امنیت غذایی، یک فرایند هوشمند از سیاستگذاری تا نظارت است که حضور و مشارکت مردم در آن نقش مهمی ایفا میکند.
وی با بیان اینکه قوانین و استانداردهای لازم در کشور وجود دارد، گفت: با این حال، در زمینه آموزش عمومی و فرهنگسازی در حوزه غذا، نیاز به فعالیت و سرمایهگذاری بیشتری احساس میشود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در مدیریت حوزه غذا، اظهار داشت: به اندازهای که درباره هوش مصنوعی شعار دادهایم، در عمل از آن استفاده نکردهایم؛ در حالی که بهرهبرداری از قابلیتهای این فناوری میتواند تحولآفرین باشد.