آموزش پخت قرابیه سیب خوشمزه و خانگی

آموزش پخت قرابیه سیب خوشمزه و خانگی
 قرابیه سیب یک شیرینی سنتی و خوشمزه است که با مواد ساده و در دسترس در خانه قابل تهیه است. در این آموزش، روش پخت قرابیه سیب با توضیحات کامل ارائه شده است.

مواد لازم برای تهیه مواد میانی
دو تا سه عدد سیب
۲۰ گرم کره
۴ ق غ شکر
نصف ق چ دارچین
نصف ق چ پودر هل

مقداری گردو خرد شده
سیب ها را رنده کرده و با کره و شکر مخلوط کرده و میذاریم روی حرارت ملایم تا سیب ها نرم شده و آبشون چیده بشه و در آخر مقداری گردو دارچین و پودر هل اضافه کرده و میذاریم کنار تا خنک بشه

مواد لازم برای تهیه خمیر
کره نرم ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
آرد بین ۳ تا ۳.۵ پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
ماست ۲ ق غ
وانیل
ابتدا کره را با پودر قند ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه و بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
ماست رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
حالا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد
از مواد یک گلوله برداشته و توی دست یا روی شانه باز کرده و از مواد میانی ریخته و خمیر را جمع می کنیم
همه رو توی سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم چیده و با دمای ۱۷۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزیم
بعد از خنک شدن روشون پودر قند الک کرده و تزیین میکنیم.

ویدئوی زیر به صورت مفصلتر به آموزش پخت قرابیه پرداخته که در ادامه مشاهده می کنید.


منبع: rose.cake.academy

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها