آموزش پخت قرابیه سیب خوشمزه و خانگی

مواد لازم برای تهیه مواد میانی
دو تا سه عدد سیب
۲۰ گرم کره
۴ ق غ شکر
نصف ق چ دارچین
نصف ق چ پودر هل
مقداری گردو خرد شده
سیب ها را رنده کرده و با کره و شکر مخلوط کرده و میذاریم روی حرارت ملایم تا سیب ها نرم شده و آبشون چیده بشه و در آخر مقداری گردو دارچین و پودر هل اضافه کرده و میذاریم کنار تا خنک بشه
مواد لازم برای تهیه خمیر
کره نرم ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند نصف پیمانه
آرد بین ۳ تا ۳.۵ پیمانه
بیکینگ پودر نصف ق چ
ماست ۲ ق غ
وانیل
ابتدا کره را با پودر قند ۵ دقیقه هم بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه و بعد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم
ماست رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
حالا آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد
از مواد یک گلوله برداشته و توی دست یا روی شانه باز کرده و از مواد میانی ریخته و خمیر را جمع می کنیم
همه رو توی سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم چیده و با دمای ۱۷۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه میپزیم
بعد از خنک شدن روشون پودر قند الک کرده و تزیین میکنیم.
ویدئوی زیر به صورت مفصلتر به آموزش پخت قرابیه پرداخته که در ادامه مشاهده می کنید.
منبع: rose.cake.academy