معاون وزیر کشور: قرارداد تبدیل زباله به انرژی با ۱۷ کارخانه سیمان ‌امضا شد

معاون وزیر کشور: قرارداد تبدیل زباله به انرژی با ۱۷ کارخانه سیمان ‌امضا شد

 ساری- ایرنا- معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با بیان اینکه روزانه حدود ۵۵ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود گفت: قرارداد تبدیل پسماند به انرژی با ۱۷ کارخانه سیمان امضا شد.

به گزارش ایرنا، مسعود نصرتی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از نیروگاه زباله‌سوز ساری با تأکید بر ضرورت اصلاح ساختارهای مدیریتی و ارتقای بهره‌وری در نظام شهری کشور، اظهار داشت: تا زمانی که ساختار سازمانی کارآمد، ریل‌گذاری صحیح، احساس تعلق و انگیزه کافی در مجموعه‌های مدیریتی کشور ایجاد نشود، ناگزیر خواهیم بود با استفاده از شیوه‌های کاربردی، برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌ها را پیش ببریم.

وی هدف‌گذاری اصلی وزارت کشور در سال جاری را دستیابی به نتایج مشخص در ۱۰ تا ۱۴ محور کلیدی در استان‌ها عنوان کرد و افزود: این نتایج باید تا پایان سال به صورت ملموس در حوزه‌های مختلف نمایان شود.

نصرتی در ادامه به بحران ناترازی سوخت که در سال گذشته گریبان‌گیر برخی استان‌های شمالی شد، اشاره و تصریح کرد: این ناترازی موجب اختلال در عملکرد نیروگاه‌ها و تأثیر مستقیم بر تأمین انرژی کشور شد. یکی از راه‌حل‌های اساسی در این حوزه، بهره‌گیری از زباله به‌عنوان سوخت جایگزین در کارخانه‌های سیمان است.

معاون وزیر کشور: قرارداد تبدیل زباله به انرژی با ۱۷ کارخانه سیمان ‌امضا شد

وی با اشاره به ظرفیت بالقوه زباله در تولید انرژی گفت: روزانه حدود ۵۵ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که قابلیت تبدیل به چهار میلیون و ۷۰۰ هزار متر مکعب گاز را دارد. در همین راستا، تاکنون قراردادهایی با ۱۷ کارخانه سیمان برای بهره‌برداری از این ظرفیت منعقد شده و امیدواریم این طرح تا پایان نیمه نخست سال آینده به بهره‌برداری برسد.

معاون وزیر کشور به نیاز شدید صنایع کوچک و متوسط به گاز در زمستان گذشته در استان تهران اشاره کرد و اظهار داشت: این صنایع در فصل سرد سال به ۹۳۰ هزار مترمکعب گاز نیاز داشتند، در حالی که این رقم پنج برابر ظرفیت گاز موجود در استان تهران بود.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور با اشاره به تخصیص ۱۷۰ هزار میلیارد تومان منابع مصوب برای شهرداری‌های کشور، از شهرداران خواست با تقویت همکاری، همفکری و انسجام عملکردی، مسیر تحقق اهداف توسعه‌ای را هموار کنند.

وی گفت:برای عبور موفق از بحران‌ها و حرکت به سوی توسعه پایدار، به مشارکت مؤثر همه مدیران شهری نیاز داریم. عزم و اراده وزارت کشور در بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی برای ارتقای کیفیت زندگی در شهرها و روستاها، فرصتی کم‌نظیر در تاریخ مدیریت شهری کشور است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها