به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از الجزیره، ابوحسنه گفت: ۲۵۰ هزار فلسطینی نوار غزه به مرحله پنجم فقدان امنیت غذایی رسیده و با گرسنگی مواجه هستند.
وی افزود: ۹۵۰ هزار فلسطینی دیگر نیز در دو مرحله چهارم و پنجم قرار داشته و در خطر شدید قرار دارند.
مشاور رسانهای سازمان آنروا گفت: سوء تغذیه گسترده صدها هزار کودک، مادر، زن حامله و نوزاد شیرخوار را در بر گرفته است.
وی تصریح کرد: ۷۰ هزار کودک با سوء تغذیه بسیار شدید مواجه بوده و لازمه شرایط فاجعه بار انسانی در غزه دخالت فوری توسط سازمانها و طرفهای بینالمللی است.
ابوحسنه گفت: هشدارهای بین المللی حاکی از آن است که سیاست گرسنگی عمدی و استفاده از غذا به عنوان سلاح برای تحقق اهداف سیاسی و نظامی انجام میشود.
مشاور رسانهای سازمان آنروا افزود: مخالفت با ایجاد یک سازمان بشردوستانه جایگزین در جنوب نوار غزه برای مقاصدی به منظور جابجایی داخلی ساکنان غزه و شاید اخراج آنان به خارج انجام شده است.
وی گفت: هم اکنون ۱۳ هزار کارمند آنروا در غزه در حال فعالیت بوده و خدمت رسانی میکنند.
به گزارش ایرنا، دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه پیش تر در گزارشی با تاکید براینکه اوضاع انسانی در این منطقه به سطح فاجعه آمیزی رسیده است نسبت به ادامه جنایت گرسنگی دادن میلیونها فلسطینی هشدار داد.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه در این گزارش اعلام کرد که از ۲ مارس ۲۰۲۵ (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) رژیم صهیونیستی از ورود هرگونه مواد غذایی، بیمارستانی و سوخت به نوار غزه جلوگیری کرده است.
براساس این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصره کامل بیش از ۳۲۶ نفر براثر گرسنگی و سوء تغذیه و کمبود غذا و دارو در نوار غزه جان خود را از دست دادهاند.
این گزارش میافزاید که در این مدت ۵۸ نفر نفر براثر سوء تغذیه، ۲۴۲ نفر که بیشتر آنها از سالخوردگان بودهاند براثر کمبود غذا و دارو و ۲۶ بیمار کلیوی در نوار غزه درگذشتهاند.
بنا بر این گزارش، در طول ۸۰ روز محاصر کلی نوار غزه بیش از ۳۰۰ زن باردار به دلیل کمبود مواد غذایی مورد نیاز برای ادامه بارداری، جنین آنها سقط شده است.
در ادامه این گزارش آمده است که بسیاری از اهدا کنندگان خون به دلیل ضعف جسمانی از اهدای خون بازماندهاند و این درحالی است که بیمارستانهای باقی مانده به خاطر شمار زیاد زخمیهای نیازمند عمل جراحی، از کمبود شدید خون رنج میبرند.
دفتر رسانهای نوار غزه در ادامه با محکوم کردن این جنایت در حق ساکنان غیرنظامی این منطقه، نسبت به ادامه سیاست گرسنگی دادن دسته جمعی به عنوان یک ابزار غیرقانونی جنگی هشدار داد.
این دفتر، رژیم صهیونیستی را مسئول گرسنگی و قحطی در نوار غزه و آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه را مسئول همکاری، سکوت و همراهی و پشتیبانی مستقیم از این جنایت از طریق سیاسی و نظامی دانست.
دفتر رسانهای دولتی در نوار غزه از همه کشورهای جهان و جامعه جهانی، سازمان ملل متحد، نهادهای کمک رسان و حقوقی خواست تا سکوت خود را در این زمینه بشکنند و برای بازگشایی همه گذرگاههای نوارغزه و ورود غذا، دارو و سوخت اقدام کنند.
براساس این گزارش، نوار غزه به ورود روزانه ۵۰۰ کامیون کمکهای انسانی و ۵۰ تانکر سوخت برای دستگاههای حیاتی نیازمند است.