دیده‌بان حقوق بشر: کمک‌های وارد شده به غزه به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای این منطقه نیست

دیده‌بان حقوق بشر: کمک‌های وارد شده به غزه به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای این منطقه نیست

 تهران- ایرنا- دیده‌بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در بیانیه‌ای با تاکید براینکه میزان کمک‌های وارد شده به نوار غزه مانند قطره‌ای در برابر دریای نیازمندی‌های روزانه نوار غزه است، گفت: جامعه بین الملل باید به دلیل تجاوزات سازماندهی شده و خطرناک (رژیم) اسرائیل به قوانین بین‌المللی تحریم‌های اقتصادی، دیپلماتیک و نظامی را علیه آن اعمال کند.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا از الجزیره، در بیانیه این نهاد حقوق بشری آمده است: ۲۶ فلسطینی که ۹ نفر از آنها کودک بوده‌اند در ۲۴ ساعت گذشته به دلیل گرسنگی و محرومیت از خدمات درمانی جان خود را از دست داده‌اند و این آمارها به طور خطرناکی رو به افزایش است.

این بیانیه می‌افزاید: افزایش زیاد موارد مرگ و میر میان سالمندان، بیماران و کودکان در شرایط معیشتی کشنده است که (رژیم) اسرائیل به طور عمد برای کشتن ساکنان غزه در حال اجرای آن است.

در ادامه این بیانیه آمده است: این شرایط شامل جنایت گرسنگی عمدی و ایجاد مشکلات شدید و محرومیت سازماندهی شده از خدمات درمانی علاوه بر محاصره همه جانبه این منطقه می‌شود.

دیده بان حقوق بشر اروپا - مدیترانه در ادامه این بیانیه می‌افزاید: گروه‌های میدانی ما شهادت‌ها و اظهارات تکان دهنده‌ای از سالمندان ثبت کرده‌اند که در ساعات اخیر مجبور به جابجایی و کوچ شده‌اند در حالی که با گرسنگی مواجه هستند.

بنا بر بیانیه این نهاد حقوق بشری، هیچ اثر قابل مشاهده و ملموسی برای ادعاهای مقامات اشغالگر اسرائیلی در خصوص ورود کمک‌های بشردوستانه در روز گذشته وجود ندارد.

این بیانیه می‌افزاید: تکرار آوارگی مجدد در میان بمباران‌های شدید مشکلات ناشی از قحطی را برای ساکنان نوار غزه افزایش داده که ذخیره غذایی خود را از دست داده‌اند.

بنا بر بیانیه این نهاد حقوق بشری، بحران انسانی در غزه به سطح فاجعه باری رسیده و گرسنگی در تمام بخش‌های جامعه این منطقه گسترش یافته است.

در پایان این بیانیه آمده است: در حال حاضر تمام کشورها باید به مسئولیت‌های قانونی خود پایبند بوده و اقدامی فوری برای توقف نسل کشی در نوار غزه انجام دهند.

به گزارش ایرنا، عدنان ابوحسنه مشاور رسانه‌ای آژانس امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) پیش تر در اظهاراتی با محکوم کردن جنایت گرسنگی دادن میلیون‌ها فلسطینی اعلام کرد که سوء تغذیه جان بیش از یک میلیون نفر در غزه را تهدید می‌کند.

رژیم صهیونیستی با تهاجم همه‌جانبه هوایی، زمینی و دریایی و تشدید محاصره غزه باعث شکل‌گیری یکی از بحرانی‌ترین وضعیت‌های انسانی در دهه‌های اخیر در این منطقه شده است.

طبق گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت و نهادهای پزشکی در غزه، شمار زیادی از بیماران سرطانی، بیماران خاص، زنان باردار و نوزادان نارس، به دلیل تخریب بیمارستان‌ها بدون دسترسی به درمان رها شده‌اند و بیش از ۱۰ هزار بیمار نیز نیازمند انتقال فوری پزشکی به خارج از غزه هستند که به دلیل بسته بودن گذرگاه‌ها ممکن نشده است.

همچنین یونیسف و سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده‌اند که ده‌ها کودک تاکنون بر اثر گرسنگی جان باخته‌اند و میلیون‌ها نفر به‌ ویژه کودکان و سالمندان در شرایط سوء تغذیه شدید به سر می‌برند در حالی که صدها تُن مواد غذایی و دارویی در مرزها معطل مجوز ورود هستند.

علاوه بر این، بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۵۳ هزار و ۵۷۳ نفر رسیده است.

در همین ارتباط، نهادهای حقوق بشری و بین‌المللی بارها نسبت به وقوع نسل‌کشی در غزه هشدار داده‌اند، اما تاکنون اقدام مؤثری برای مهار بحران صورت نگرفته است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها