ادامه ناترازی برق تهدید جدی تولید در همدان

 ادامه ناترازی برق تهدید جدی تولید در همدان

  نایب رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی همدان با انتقاد از برخی سیاست‌ها در قبال ناترازی انرژی، گفت: ادامه ناترازی برق، تهدید جدی برای تولید در همدان است.

مهدی پاک‌نیا در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه متاسفانه ارائه راهکارهای مؤثر و حمایتی برای تأمین پایدار برق، واحدهای تولیدی موقتی و به صورت مسکن‌وار است، افزود: نباید بار کمبودها را بر دوش صنعت گذاشت و در شرایط جان افسای اقتصادی فشار مضاعفی به تولیدکنندگان وارد کرد.

وی با تاکید بر اینکه متأسفانه در شرایطی که کشور با رکود اقتصادی، تحریم و کمبود زیرساخت‌های تولید مواجه است، ساده‌ترین راه ممکن قطعی یا فزایش تعرفه برق صنایع شده، افزود: این شرایط در حالی است که بسیاری از واحدهای تولیدی امسال به دلیل قطعی برق و هزینه‌های بالا، ناچار به توقف فعالیت شده‌اند اگرچه در بازه‌ای از زمستان گذشته واقعا با ورود استاندار همدان برق صنایع و واحدهای تولیدی در استان کمتر قطع شد اما این دست اقدامات موقتی جوابگوست و ما نیاز به راه‌حل قطعی داریم.

این فعال اقتصادی همچنین با اشاره به اینکه متاسفانه باوجود سیاست‌های کلان کشوردذ  حمایت از تولید در عمل شاهد اقدامات مغایر هستیم، عنوان کرد: این رفتارها، امکان برنامه‌ریزی دقیق برای تولید را از فعالان اقتصادی گرفته و باعث افزایش ضرر و زیان آن‌ها شده است.

پاک‌نیا با اشاره بر اینکه برخی راهکارها روی کاغذ فقط جوابگو هستند ، اما اجرای آن‌ها نیازمند حمایت واقعی و همه‌جانبه است، گفت: استمرار این روند، در کنار نرخ بالای سود تسهیلات بانکی و افزایش هزینه‌ها، فشاری دوچندان به صنعت استان همدان وارد کرده بنابراین در این شرایط انتظار فعالان اقتصادی این است که حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری  در عمل  باشد، نه اینکه به عنوان مثال به‌دلیل ناترازی انرژی، مشکلات خود را بر تولیدکننده تحمیل کند.

وی با تاکید بر اینکه فعالان اقتصادی استان همدان همواره انتظار دارند که سیاست‌گذاری‌ها برای بخش خصوصی با فراهم آوردن بسترهای مناسب، زمینه رونق تولید داخلی را فراهم کنند، گفت: این انتظار ناشی از اهمیت حیاتی تولید در ایجاد اشتغال، افزایش درآمد ملی و بهبود وضعیت معیشتی مردم است.

نایب رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی همدان افزود: یکی دیگر از مطالبات مهم فعالان اقتصادی، ثبات در تصمیم‌گیری و مصوبات است چرا که تغییرات ناگهانی در قوانین واردات و صادرات، و نبود پیش‌بینی‌پذیری در بازارها، از موانع اصلی بر سر راه تولید محسوب می‌شوند.

پاک‌نیا با بیان اینکه از محورهای اصلی حمایت از تولید، توسعه زیرساخت‌های صنعتی و فناوری است، عنوان کرد: تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران در استان همدان انتظار دارند حمایت دولت با سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه، آموزش نیروی انسانی ماهر، و حمایت از نوآوری، زمینه رقابت‌پذیری تولیدات داخلی در بازارهای جهانی را فراهم کند چرا که بدون شک تحقق این مطالبات می‌تواند به افزایش بهره‌وری، و توسعه پایدار اقتصادی همدان منجر شود.

انتهای پیام/

 
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها