طرز تهیه کله گنجشکی؛ غذای محلی لذیذ ولی فراموش شده تهران قدیم/ حیف نیست خودمون رو از همچین عطر و طعمی محروم کنیم!

طرز تهیه کله گنجشکی؛ غذای محلی لذیذ ولی فراموش شده تهران قدیم/ حیف نیست خودمون رو از همچین عطر و طعمی محروم کنیم!

  ساعد نیوز: سرگنجشکی یا کله گنجشکی جزو غذاهای اصیل ایرانی است که به راحتی هم میشه در خانه تهیه کرد. اغلب این غذا را جزو غذاهای محلی تهران می شناسند ولی بعضی ها معتقدند این غذا مربوط به شهرهای جنوبی و شیراز است. اصفهانی ها هم معتقدند این غذا متعلق به آنهاست.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب آموزش آشپزی با سرآشپز سمیر انتخاب و د ر اختیار شما قرار داده شده است.

در این ویدیو طرز تهیه کله‌گنجشکی رو به صورت مرحله‌به‌مرحله بهتون یاد داده شده. این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی، با مواد ساده درست می‌شه و برای یه وعده‌ی سریع و مقوی عالیه! اگه دنبال یه غذای راحت و خوش‌طعم برای ناهار یا شام هستین، حتماً این ویدیو رو ببینین و امتحان کنین.

مواد لازم پخت کله گنجشگی:

گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، آرد نخود، گوجه فرنگی، رب گوجه، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، روغن


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها