به گزارش همشهری آنلاین، شیخ نواف الصباح، معاون رئیس و مدیرعامل شرکت «کویت پترولیوم» اعلام کرد که کویت قصد دارد طی پنج سال آینده، سالانه ۹ تا ۱۰ میلیارد دلار برای افزایش ظرفیت تولید نفت سرمایهگذاری کند.
طبق دادههای منابع ثانویه در گزارش ماه مه اوپک از بازار نفت، میانگین تولید نفت کویت در آوریل، ۲.۴۱۵ میلیون بشکه در روز بوده است. کویت، یکی از اعضای موسس اوپک و پنجمین تولیدکننده بزرگ این گروه پس از عربستان سعودی، عراق، ایران و امارات عربی متحده است.
الصباح گفت: سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد دلاری تا پایان دهه جاری، بخشی از یک برنامه بلندمدت برای کویت است تا ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۴۰، به حدود چهار میلیون بشکه در روز افزایش دهد.
مؤسسه رتبهبندی مودیز، رتبه اعتباری آمریکا را بهدلیل وخامت مداوم در معیارهای مالی، از Aaa به Aa۱ کاهش داد اما چشمانداز اعتباری را از منفی به پایدار تغییر داد که نشاندهنده قدرت نهادی مداوم و نقش پایدار دلار در امور مالی جهانی است.
پس از اینکه برزیل، روز جمعه نخستین شیوع آنفلوآنزای مرغی را تأیید کرد، چین و سایر مصرفکنندگان بزرگ، ممنوعیتهای تجاری را برای واردات از این کشور آمریکای جنوبی اعلام کردند.
سرمایهگذاران انگلیسی در ماه مارس، با در اختیار داشتن ۷۷۹ میلیارد دلار اوراق خزانه آمریکا، از چین بهعنوان دومین دارنده بزرگ غیرآمریکایی این اوراق سبقت گرفتند. ژاپن با در اختیار داشتن ۱.۱۳ تریلیون دلار از اوراق قرضه دولت آمریکا در مارس، بزرگترین دارنده این اوراق ماند. رقم مذکور، ۰.۴ درصد در مقایسه با ۱.۱۲۶ تریلیون دلار در فوریه افزایش داشت. اوراق قرضه در اختیار ژاپن، برای دومینماه متوالی افزایش یافته است.
تحلیلگران مرکز تحقیقاتی «بیسیای ریسرچ» (BCA Research) اظهار کردهاند: چشمانداز اقتصاد چین حتی پس از آتشبس تجاری اخیر با آمریکا، سست ماند. شرکتها احتمالا هزینهها را کاهش خواهند داد و هرگونه افزایش اخیر در سفارش کالاهای آمریکایی از چین، نشاندهنده افزایش تقاضا از اواخر امسال است.
بانک جهانی اعلام کرد، پس از اینکه عربستان سعودی و قطر ۱۵.۵ میلیون دلار بدهی معوقه سوریه را تسویه کردند، این کشور واجد شرایط دریافت میلیونها دلار کمک مالی شد.
تغییر جریان نفت کانادا پس از جنگ تجاری آمریکا، چین را به بزرگترین مشتری نفت کانادا که از مسیر خط لوله ترانس مونتین صادر میشود، تبدیل کرده است. کانادا، چهارمین تولیدکننده بزرگ نفت در جهان است.
فدرال رزرو اعلام کرد، قصد دارد حدود ۱۰ درصد از نیروی کار خود را کاهش دهد و بانک مرکزی را با تلاشهای گستردهتر دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، برای کارآمدی دولت فدرال هماهنگ کند.