به گزارش ایرنا، سید مهدی ابطحی عصر پنحشنبه در آیین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی با بیان اینکه این جشنواره از نخستین حرکتهای جدی در ترویج گفتمان کارآفرینی و فن آفرینی در کشور بوده است ابراز کرد: این جشنواره پیش از آنکه واژگانی مانند استارتاپ، شتابدهنده و فناوری عمومی در ایران رایج شوند، کار خود را آغاز کرده بود.
وی ویژگیهای مثبت جشنواره را قدمت، حمایت مستمر شهرک علمی تحقیقاتی، تجربه والای داوران و شبکهسازی هدفمند بین فناوران، سرمایهگذاران و نهادهای پشتیبان عنوان کرد.
ابطحی با اشاره به برخی کاستیها مانند محدودیت در نماد ملی و بینالمللی، تمرکز جغرافیایی، ضعف رسانهای و نبود حمایت پساجشنواره گفت: امیدوارم جشنواره بیستم با ایجاد نماد ملی مبتنی بر روایت قهرمانان فناور، زمینهساز یک حرکت اجتماعی در نسل جوان شود.
وی جشنواره نوزدهم را موفق ارزیابی کرد و افزود: افزایش چشمگیر ثبتنامها، کیفیت بالای طرحها بهویژه در حوزه فن آفرینیهای نوپا، اضافه شدن جوایز جدید در بخشهای ICT، پویانمایی، عماد مدیریت شهری و حضور نمایندگان سازمان ملل و کشورهای خارجی از نقاط قوت این دوره بود.
جشنواره شیخ بهایی؛ فرصتی طلایی برای نوآفرینان و سرمایهگذاران
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی نیز در آیین اختتامیه این جشنواره گفت: نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، معتبرترین رویداد حوزه کارآفرینی و فناوری کشور، با حضور گسترده شرکتهای نوپا، نوآفرینان و سرمایهگذاران برگزار شد.
سعید آجلی افزود: در این جشنواره، ۴۳۷ طرح از ۳۰ استان ثبتنام کردند که پس از ارزیابیهای متعدد، ۲۲۱ طرح به مرحله داوری راه یافتند و در نهایت ۲۵ طرح برجسته با تندیس و لوح زرین تقدیر می شوند.
وی با تاکید بر اهمیت نوآوری و فناوری در طرحهای ارائه شده تصریح کرد: این رویداد پلی برای توسعه زیستبوم فناوری و حمایت از شرکتهای دانشبنیان است.
آجلی افزود: جایزههای ویژه در حوزههای پویانمایی، فناوری اطلاعات و مدیریت شهری برای اولین بار به شرکتکنندگان اهدا شد که نشان از رویکرد چندجانبه جشنواره در حمایت از نوآوریها دارد.
وی گفت:مذاکرات اولیه سرمایهگذاری نیز با ارزش نزدیک به ۲ میلیارد تومان انجام شده که نویدبخش توسعه و رونق بیشتر این حوزه است.
به گزارش ایرنا، جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین رویداد فناوری و فنآفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات برگزار شد.
نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی روز گذشته ۲۴ اردیبهشت با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فنآفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان در کلان شهر اصفهان آغاز شد.