طرز تهیه لوز؛ شیرینی سنتی تبریز بدون فر و بدون روغن/ با طعم اصیلی که باقلوا هم پیشش کم میاره

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده می کنید از کانال یوتیوب اکوکوک انتخاب و در اختیار شما قرار گرفته است.
مواد لازم برای شیرینی اول:
آرد نخودچی: 1 پیمانه
ارده کنجد: نصف پیمانه
عسل: 4 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
پسته خرد شده (دلخواه)
مواد لازم برای شیرینی دوم:
کنجد آسیابشده: 150 گرم (حدود 1 پیمانه)
بادوم درختی یا هر مغزیجات دلخواه: ¼ پیمانه
شیرخشک قنادی: 1 پیمانه یا 120 گرم
شیر: ¾ پیمانه
شیره خرما یا انگور: 150 گرم
این شیرینیهای بدون شکر و بدون مواد مضر، سرشار از کلسیم، آهن، امگا 3، پروتئین گیاهی و فیبر هستن. مناسب برای رژیم غذایی سالم، تغذیه کودکان، انرژی قبل یا بعد تمرین، و مخصوصاً افرادی با حساسیت به گلوتن.
ویژگیهای این شیرینیها: بدون شکر، بدون آرد سفید، بدون روغن، بدون فر، بدون همزن، بدون مواد نگهدارنده و 100٪ طبیعی و مقوی ایدهآل برای کنار چای تقویت سیستم ایمنی و سلامت قلب افزایش تمرکز و عملکرد مغز .