طرز تهیه ته چین لوبیا پلو؛ غذای خوشمزه و مجلسی به سبک رستورانی/ یه غذای ایرانی اصیل با عطر و طعم بینظیر

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از یوتیوب نواب ابراهیمی انتخاب شده
در تهیه این غذا از روغن حیوانی استفاده شده که عطر بی نظیری به این غذا میده. شما میتونید از هر روغنی که دوست دارید استفاده کنید.
مواد لازم برای لوبیا پلو با ته چین:
ویژه 6 نفر
سس لوبیاپلو:
پیاز: 1 عدد
روغن حیوانی: 2 قاشق غذاخوری
اون رو خوب سرخ کنید و بعد 300 گوشت قرمز رو به ابعاد مکعبی کوچیک بُرش بدید و با ادویههای زیر به پیاز اضافه کنید.
دارچین: 2 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
همه این موارد رو 10 دقیقه دیگه سرخ کنید و هر موقع احساس کردید داره میسوزه، یه چیکه آب رو اضافه کنید. بعد از 10 دقیقه، آبجوش بریزید و اجازه بدید یک ساعت روی حرارت کم با در بسته بپزه.
تو این مدت لوبیا سبز رو بُرش بدید، با یک قاشق فذاخوری روغن حیوانی به مدت 4-5 دقیقه سرخ کنید، و بعد، 7-8 تا گوجه پوره (یا رنده) شده رو اضافه کنید و اجازه بدید این مواد هم یک ساعت بپزه. بعد از این مدت، دوتا سس گوشت و لوبیا رو با هم مخلوط کنید تا 10 دقیقه با هم بجوشن. سس آماده شده. .
تهچین
5 پیمونه برنج رو آبکش کنید و بزارید خنک بشه. آبکش کردن برنج یعنی حدود 7-8 دقیقه اون رو با نمک توی آبجوش بریزید و بعد آبکش کنید، یکم آبسرد روی اون بگیرید و تمام.
برای سس زرد تهچین:
2 تا زرده تخممرغ
1 پیاله ماست زعفرون غلیظ
عرق دارچین (یا عرق هِل یا گلاب): 5 قاشق غذاخوری
روغن حیوانی: 3 قاشق غذاخوری