سیدمحمدمهدی احمدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این مدت آزمایشات تشخیصی و ارزیابی بیماریهای طیور در قالب طرحهای سازمانی، نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار برابر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین آزمایشهای انجام شده در بخش کنترل کیفی فرآوردههای خام دامی به خصوص شیر خام سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبلتر به ۶ برابر رسیده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی اظهار کرد: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، بروسلوز (تب مالت)، آلودگی میکروبی و باقیماندههای دارویی و سموم در خوراک دام و طیور و فرآوردههای خام دامی از جمله موضوعات با اهمیت ویژه در دامپزشکی برای تامین بهداشت و سلامت جامعه است.
احمدی با بیان اینکه اکنون ۱۲ شبکه و ۹ پست دامپزشکی آماده خدمت رسانی به تولید کنندگان و بهرهبرداران در استان هستند عنوان کرد: محور فعالیتهای دامپزشکی با دو رویکرد ارتقای سطح بهداشت عمومی که نتیجه آن کاهش بروز بیماریهای مشترک و سلامت فراوردههای خام دامی با منشاء حیوانی و همچنین صیانت از سرمایه دام و طیور که نتیجه آن پایداری تولید، کاهش خسارات اقتصادی، بازده بیشتر در حوزه دام و طیور و امنیت اقتصادی برای تولیدکنندگان و اشتغال پایدار میشود، است.
وی عنوان کرد: خراسان جنوبی با جمعیت دامی قابل توجه به ویژه پرورش شتر و شترمرغ، زنجیره کامل طیور گوشتی، ظرفیت خوب مرغ تخمگذار و دامهای سبک و سنگین از مناطق مستعد پرورش دام و طیور در کشور است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی یادآور شد: اکنون نزدیک به ۲۹ هزار نفر شتر، بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس گوسفند و بز، ۳۰ هزار راس گاو و گوساله، ۸۰۶ واحد پرورش نیمچه گوشتی و ۷۷ واحد پولت و مرغ تخمگذار در استان وجود دارد.