شیرینی شیک و خوشمزه عید/ طرز شیرینی نارگیلی به روش قنادی بدون داغ زدن، با بافتی نرم و آدامسی

شیرینی شیک و خوشمزه عید/ طرز شیرینی نارگیلی به روش قنادی بدون داغ زدن، با بافتی نرم و آدامسی
  ساعد نیوز: این آموزش توسط بانویی داده می شود که سالها در کارگاه قنادی مشغول به فعالیت بوده و ترفندهای حرفه ای پخت انواع شیرینی را به زبانی ساده در اختیار شما قرار میدهد.

به گزارش سرویس آشپزی ساعد نیوز، ویدیویی که مشاهده کردید از کانال یوتیوب Kimiya kitchen انتخاب و در خدمت شما قرار داده شده است.

بانزدیک شدن عید نوروز باید کم کم برای پخت شیرینی دست بکاربشیم.‌امروز با آموزش شیرینی نارگیلی درخدمتتون هستم. شیرینی نارگیلی دربین شیرینی های عید بسیار پرطرفداره و تهیه شیرینی نارگیلی کمی سخت هست! اما دراین روش بدون داغ زدن میتونیم شیرینی نارگیلی درست کنیم که روی شیرینی کاملا ترکدار و بافتش نرم و آدامسی میشه.‌ بااین شیرینی خشک میتونید میزبان مهمانهاتون وویا دورهمی باشید که درکنار یک استکان چای حسابی میچسبه.


موادلازم :

پودرنارگیل پرچرب 100گرم

سفیده تخم مرغ. 70 گرم

پودرقند. 160 گرم

وانیل. نوک قاشق چایخوری

آبلیمو. 1 قاشق غذاخوری

روغن داغ. 75 گرم

فر از قبل با دمای 160 درجه گرم شود(فرگازی)

فر برقی. دمای 145 درجه مدت زمان 15_20 دقیقه


 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها