ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار خانگی

 ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار خانگی
  ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار خانگی

ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار خانگی

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه همشهری؛ با مواد اولیه ساده و در زمانی کوتاه می‌توانید برای مهمانی‌های پاییز و زمستان و دورهمی های خانوادگی، کاپ کیک انار خانگی درست کنید.

نام: کاپ‌کیک انار
آماده‌سازی: ۵۰ دقیقه

تعداد: ۲۰ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک لیوان

آرد: ۳ لیوان

شکر: یک و نیم لیوان

کره: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: ۴ عدد

روغن مایع: یک لیوان

اسانس وانیل: به میزان لازم

ترفندهای درست کردن کاپ کیک انار خانگی

روش تهیه:

۱. کره، شکر، آرد، روغن، بیکینگ‌پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه‌ای بریزید و با همزن ۲ دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

۲. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و مواد را هم بزنید. شیر را هم در این مرحله اضافه کنید.

۳. داخل قالب‌های کاپ‌کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه‌های انار را روی کیک بپاشید.

۴. قالب را داخل فری گرم‌شده به‌مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. صبر کنید تا کیک‌ها خنک شوند و آنها را از قالب دربیاورید.

نکته: می‌توانید از خامه فرم‌گرفته یا سس انار برای تزیین کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

برچسب
 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها