فعالیت‌های عمرانی و خدماتی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشده‌اند

فعالیت‌های عمرانی و خدماتی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشده‌اند
 سخنگوی شهرداری تهران گفت: فعالیت‌های عمرانی و خدماتی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشده‌اند و باغ‌راه حضرت زهرا تکمیل شده و به‌زودی افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری دو جانبه عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران و علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با هدف تشریح اقدامات و برنامه‌های قرارگاه ایران در خصوص اسکان شهروندان و بازسازی اماکن آسیب دیده ناشی از جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی عصر امروز برگزار شد.

سخنگوی شهرداری تهران همچنین در مورد تدفین پیکرهای شهدا در پی حوادث اخیر گفت: برخی از شهدا مطابق با وصیت‌نامه‌شان به شهرهای محل تولدشان منتقل شدند، و برخی دیگر توسط خانواده‌ها به شهرهای خود انتقال یافتند. برای سایر شهدا نیز قطعه جدیدی در بهشت زهرا (س) در نظر گرفته شده است که قطعه ۴۲ نام دارد.

وی در ادامه با اشاره به حواشی اخیر درباره بهشت زهرا گفت: پیش از این اتفاقات، رسانه اینترنشنال صحبت‌های من را بازیچه قرار داد. اما در بهشت زهرا مشکل خاصی نداریم. حتی یک قطعه ویژه برای شهدای عزیزمان در نظر گرفته شده که قطعه ۴۲ است. گلزار شهدای تهران ظرفیت بی‌نظیری از نظر تعداد شهدا دارد.

فعالیت‌های عمرانی و خدماتی حتی در شرایط جنگی نیز متوقف نشده‌اند

سخنگوی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اقدامات شهرداری حتی در شرایط سخت جنگی نیز متوقف نشده است، افزود: در کنار موضوعات خدماتی و بحث‌های مدیریت بحران، حوزه عمرانی ما کار خود را با قدرت ادامه داده است. باغ‌راه حضرت زهرا تکمیل شده و به‌زودی افتتاح خواهد شد. شهردار تهران نیز در همین شرایط جنگی از مزار شهید شوشتری بازدید کردند. همچنین ۱۵۳ دستگاه اتوبوس از بندرعباس به تهران رسیده که به زودی وارد ناوگان حمل‌ونقل عمومی می‌شوند. در هیچ زمینه‌ای دچار توقف نشده‌ایم؛ حتی تیم‌های آسفالت‌کاری ما از خلوتی شهر استفاده کرده و کار خود را با شتاب بیشتری ادامه دادند. پاکبان‌های عزیز ما نیز زیر صدای انفجارها وظیفه خود را در قبال تمیزکاری شهر انجام دادند.

وی درباره اقدامات فرهنگی و اجتماعی در این ایام گفت: ما از اولین جلسه که ظهر جمعه برگزار شد، تصمیم گرفتیم که برنامه‌های میدانی فرهنگی و اجتماعی نداشته باشیم. با این حال، بیش از ۱۵ سری اکران شهری متناسب با شرایط جنگی تغییر داده شد و پویش‌های مختلفی اکران کردیم. اخبار جنگ روی بیلبوردها نمایش داده شد. همچنین رونمایی از مجسمه آرش کمانگیر برگزار شد. قرار بود این رونمایی با حضور سردار حاجی‌زاده انجام شود که متأسفانه محقق نشد، اما مردم استقبال خوبی داشتند و در همین شرایط بحرانی، در میدان ونک حضور یافته و با مجسمه آرش که بزرگ‌ترین مجسمه برنزی تهران است سلفی می‌گرفتند.

باید اتباع از سوی وزارت کشور ساماندهی شوند

محمدخانی همچنین افزود: در میدان هفت‌تیر مجموعه‌ای از آثار حملات صهیونیستی را اکران کردیم، از جمله همان خودروی هلال‌احمر. در کنار آن، تلاش کردیم اقدامات مؤثری نیز انجام دهیم. یکی از این اقدامات، دعوت از ۱۰ سفیر برای بازدید از مناطق حادثه‌دیده بود که توسط مجموعه بین‌الملل شهرداری تهران انجام شد. نمایندگانی از کشورهای اروپایی نیز دعوت شدند، اما هیچ‌کدام این دعوت را نپذیرفتند.

سخنگوی شهرداری تهران در ادامه این جلسه در پاسخ به پرسشی در رابطه با مدیریت خروج اتباع، یادآور شد: شهرداری تهران اتباع را به کارگیری نمی‌کند. تمام این ۹۳ هزار نفر از خانواده بزرگ شهرداری از هموطنان ایرانی هستند اما اینکه پیمانکاران از اتباع استفاده می‌کنند، واقعیت تلخی است که باید به آن اذعان کرد. این موضوع با جدیت بیشتری با حضور نهادهای امنیتی پیگیری خواهد شد.

وی اضافه کرد: ما در طول تاریخ ثابت کردیم که ملت بافرهنگ و میهمان نوازی هستیم؛ برخی اتباع مسیر قانونی اقامت خود را طی کرده اند و سالهاست کنار ما زندگی می‌کنند. برخی از اتباع افغانستانی در بخش‌های علمی، فرهنگی و هنری در کنار ما رشد کردند و فرهنگ این مملکت را تشکیل می‌دهند. اینکه با همه اتباع ضدیت داشته باشیم، منطقی نیست.

محمدخانی افزود: با این وجود باید اتباع از سوی وزارت کشور ساماندهی شوند. باید برخوردهای لازم با اتباعی که تخلفاتی داشته اند، برخورد شود.

مسائل اجتماعی و دغدغه‌های جامعه را در خوشه خبر پیگیری کنید

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها