به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق رفاه دانشجویان، نشست تخصصی دبیران مناطق دهگانه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، روز سه شنبه ۲۰ خردادماه سال جاری در سالن اجتماعات صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد. این گردهمایی با هدف هم اندیشی و بهره گیری از خرد جمعی پیرامون مسائل مهم دانشجویی بود.
در این نشست که با حضور معاونین دانشجویی دانشگاههای کشور (دبیران مناطق دهگانه)، مدیران سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد، سیاستهای کلی و برنامههای حمایتی صندوق رفاه دانشجویان در ۲ محور اصلی و پر اهمیت خوابگاه و تغذیه دانشجویی، شامل محاسبه قیمت تمام شده غذا، اجاره بهای خوابگاههای دانشجویی، به روز رسانی استانداردهای خوابگاههای دانشجویی، پیشنهاد افزایش ظرفیتهای اسکان و حرکت در مسیر بهبود امکانات رفاهی دانشجویان در سال تحصیلی پیش رو بود.
در این نشست شاپور رمضانی، سرپرست صندوق رفاه دانشجویان، ضمن ارائه گزارشی جامع از عملکرد صندوق رفاه در حوزههای انواع وام، خوابگاه و تغذیه دانشجویی بر اهمیت برگزاری جلسات مستمر منطقهای با حضور دبیران مناطق و دانشگاههای تحت پوشش تاکید کرد.
وی افزود: صندوق رفاه دانشجویان مشتاقانه پذیرای پیشنهادات دانشگاههای منطقه از طریق دبیران مناطق است و نظرات جمع بندی شده برای تصمیم گیری نهایی در هیأت امنا صندوق طرح موضوع خواهد شد و از آن دفاع خواهیم کرد زیرا بر این باوریم که این گونه نشستها و تقویت ارتباط دانشگاهها با صندوق رفاه دانشجویان تأثیرات قابل توجه بر امکانات رفاهی دانشجویی و رفع بسیاری از چالشهای پیش رو خواهد داشت.
وی همچنین تصریح کرد: صندوق رفاه دانشجویان همچون گذشته متولی راهبری امور خوابگاه و تغذیه دانشجویی است و تمام همت و تلاش ما بر این است با جذب منابع لازم از سوی دولت و برنامه ریزی لازم در فراهم سازی امور معیشت و رفاه دانشجو بیش از پیش اثر گذار باشیم. همچنین وی به برنامههای حمایتی صندوق از دانشگاهها در تابستان سال جاری پرداخت.
در بخش دیگری از نشست دکتر سعید حبیبا، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، بر لزوم همفکری، تشریک مساعی و تدوین راهکارهای مؤثر برای بهبود شرایط دانشجویان تأکید کرد.
وی خاطرنشان کرد که بسیاری از خوابگاههای دانشجویی در حال حاضر نیازمند توجه و رسیدگی هستند.
رئیس سازمان امور دانشجویان یکی از راهکارهای مؤثر در حوزه رفاهی دانشجویان را نهادینه سازی رستورانهای مکمل و مشارکت پیمانکاران دانست و افزود: اجرای این طرح در برخی دانشگاهها موفق بوده است و با همکاری و هم افزایی بیشتر، میتوان آن را در سطح گستردهتری پیاده سازی کرد که در نهایت تأثیر مثبتی بر منافع ملی کشور خواهد داشت.
در ادامه دبیران مناطق دانشگاهی نیز به بحث و تبادل نظر درباره خوابگاهها و تغذیه دانشجویی پرداخته و راهکارهای اجرایی در این حوزهها را بررسی کردند.