مردمی‌سازی رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر است

مردمی‌سازی رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر است

 اردبیل- دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر حرکت مؤثری را به سمت مردمی شدن برداشته تا با پرهیز از نگاه حاکمیتی بتواند در انجام رسالت موفق عمل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری بعد از ظهر یکشنبه در جلسه اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر اردبیل، اظهار کرد: استان اردبیل سابقه دیرین در ترویج و توسعه مکتب تشیع دارد به طوری که بعد از فراز و نشیب‌های مختلف این مکتب الهی به همت علمای دوران صفویه به ویژه شیخ صفی‌الدین اردبیلی و مقدس اردبیلی اعتلایی دوباره پیدا کرد.

وی تصریح کرد: ما خوشحال هستیم که امروز در خطه شیعه‌پرور اردبیل هستیم که بعد از گذر تاریخی در قرون گذشته توانسته به احیای مکتب تشیع کمک کرده و یکپارچگی نظام اسلامی را زمینه‌ساز شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ضرورت توجه به امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک فریضه واجب الهی را یادآور شد و گفت: این فریضه متفاوت از سایر فرایض الهی است و در بالاترین سطح باید حاکمیت نقیصه‌های خود را اصلاح کرده و به بهبود فرآیند حکمرانی ارزشی و دینی کمک کنند.

حجت‌الاسلام طاهری افزود: در مناسبت‌های مختلف مردم انتظار دارند تا اولین تغییر و تحول را در نظام حکمرانی مشاهده کنند که به تبع این اصلاح امور، در مسیر ترویج خوبی‌ها و نیکی‌ها مردم نیز سعی می‌کنند گام‌های جدی در بهبود فرآیندها انجام دهند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همه انبیا و اولیای الهی آمده اند تا به بشریت یاد دهند که در مسیر درستی و نیکی گام برداشته و از هرگونه امر منکر پرهیز کرده و به نوعی اصلاح امور را جز جریان‌سازی‌های اصلی قرار دهند.

حجت‌الاسلام طاهری اضافه کرد: برخلاف جریان اومانیسم، نگاه الهی در جامعه اسلامی حاکم است و ملاک تشخیص انسان‌ها نیز همین رفتارهای خوب و بد است که در توصیه دین اسلام و انبیا و اولیا به عینه مشاهده می‌شود.

وی بیان کرد: رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شرایط کنونی توجه به منویات مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر انجام این منویات و مطالبات است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در ادامه یادآور شد: در کنار این موضوع، مطالبات مردمی و برآورده کردن نیازهای عمومی جامعه نیز جزو اصلی‌ترین برنامه‌ریزی‌ها است و بر همین اساس در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، با درایت امام راحل این ستاد شکل گرفت.

حجت‌الاسلام طاهری تصریح کرد: اصلی‌ترین امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی در قلمرو حکمرانی دینی است که حتی امام حسین (ع) برای حاکمیت معروف و پرهیز از حکمرانی منکر جان در طبق اخلاص گذاشت.

وی گفت: برخلاف جریان اومانیسم، در مکتب اسلام نگاه الهی حاکم است و این ملاک انسان خوب و بد است که می‌تواند شایستگی‌های جامعه را به نمایش بگذارد.

حجت‌الاسلام طاهری افزود: در ستاد امر به معروف و نهی از منکر اولین توجه و تاکید بر عمل به منویات مقام معظم رهبری و در کنار آن برآورده کردن مطالبات مردمی است تا زمینه برای قوت گرفتن انجام این فریضه الهی فراهم آید.

وی حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و توسعه، ترویج و حمایت از عفاف و حجاب را دیگر رویکرد ستاد امر به معروف عنوان کرد و ادامه داد: در کنار گفتمان‌سازی، برپایی نشست‌های علمی، استفاده از ظرفیت هنرمندان و اصحاب رسانه و تقویت تشکل‌های مردمی، سعی بر این است تا این فریضه الهی بیشتر ترویج پیدا کند.

حجت‌الاسلام طاهری از همراهی ۱۲۰ دستگاه در قالب هفت کارگروه به عنوان یاوران ستاد امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و خاطرنشان کرد: برای حمایت از آمران به معروف از ظرفیت ۴۸۰ وکیل جهادی استفاده کردیم و با تشکیل کمیته احراز شهادت فعالان این عرصه سال گذشته ۱۷ مورد ثبت شهادت آمران به معروف انجام شد.

وی اضافه کرد: ما سعی می‌کنیم فعالیت‌های خود را از مدارس، دانشگاه‌ها و شبکه‌های محله‌محور تقویت کرده و به نوعی پژوهش و تحقیقات را در این حوزه به عنوان یک اصل اساسی مورد توجه قرار دهیم.

حجت‌الاسلام طاهری تدوین ۱۵۰ عنوان کتاب و راه‌اندازی مرکز آموزش در قم را از دیگر اقدامات ستاد امر به معروف اعلام کرد و ادامه داد: این ستاد به سمت مردمی شدن حرکت می‌کند و سعی دارد تا از این ظرفیت برای نظام‌مندی فعالیت‌ها بهره بگیرد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل با دبیر موفق و توانمند خود سعی کرده تا کارنامه‌ای شایسته ارائه کند و در جایگاه سوم کشوری نیز قرار گرفته است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها