مصطفی بذری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ۶۶ فقره پروانه استاندارد اجباری و ۶ مورد نیز پروانه استاندارد تشویقی بوده است.
وی با بیان اینکه توقف تولید از علتهای ابطال پروانههای این واحدهای تولیدی است ادامه داد:صدور و ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد از جمله تکالیف قانونی در راستای حصول اطمینان از رعایت الزامات استاندارد، استمرار کنترل کیفیت محصولات در واحدهای تولیدی تحت پوشش و ترغیب صنایع به ارتقای کیفیت محصولات تولید شده بر اساس معیارهای سازمان ملی استاندارد است.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی همچنین گفت: با اجرای طرح طاها و بازرسی از واحدهای تولیدی و مراکز عرضه بر تطبیق کالاهای تولیدی با استاندارد نظارت میکنیم.
وی همچنین از کالیبراسیون (اندازه گیری)هزار و ۳۴۴ دستگاه ترازوی سبک و سنگین در سال گذشته خبر داد و افزود: مراکزی مانند میادین تره بار، صنف زرگرها و خواروبار فروشان که فراوانی ارائه خدمات بیشتری دارند، در اولویت این پایش و ارزیابی هستند.
بذری با اشاره به انجام ۱۰۴ آزمون نازلهای سی ان جی نیز اظهار کرد: بررسی صحت عملکرد نازلهای عرضه سوخت، یکی از وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد و از مصادیق حقوق شهروندی است و به صورت فصلی و موردی باید صحت عملکرد این نازلها مورد بررسی قرار گیرد.
وی بیان کرد: در صورتی که در زمان آزمون، صحت عملکرد نازل مطابق با استاندارد مربوطه باشد، برچسب آزمون دورهای بر روی آن نازل نصب میشود و در غیر این صورت، چنانچه عملکرد نازلی مطابق با استاندارد مربوطه نباشد، نازل مورد نظر در همان زمان به وسیله کارشناسان شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان تعمیر میشود و دوباره مورد آزمون قرار میگیرد.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه استاندارد کالا، موارد را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۷ و یا سامانه الکترونیکی مردمدار گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم صورت گیرد.