به گزارش ایرنا ، استاندار اردبیل در این جشنواره ، این رویداد را گامی مؤثر در مسیر توسعه گردشگری غذایی و ترویج مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار دانست.
مسعود امامی یگانه در بازدید از غرفههای این جشنواره، از نزدیک در جریان روند برگزاری مسابقه طبخ غذاهای دریایی و مشارکت و استقبال گسترده مردم و گردشگران قرار گرفت.
وی همچنین با حضور در محل مسابقه نقاشی کودکان با محوریت آبزیپروری و محیط زیست، ضمن قدردانی از خلاقیت کودکان شرکتکننده، با اهدای جوایزی از تمامی شرکتکنندگان تجلیل کرد.
این جشنواره بخشی از برنامههای جنبی دهمین نمایشگاه تخصصی جامع کشاورزی، دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته اردبیل بوده و با طبخ و عرضه انواع غذاهای محلی و بینالمللی بر پایه محصولات شیلاتی، علاوه بر معرفی ظرفیتهای تولیدی استان در حوزه شیلات، زمینهساز آشنایی عموم با فواید آبزیان و اهمیت آن در سلامت جامعه است.
استان اردبیل با اقدامهای صورت گرفته از جمله حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی در چند سال گذشته به یکی از قطبهای پرورش ماهی در کشور تبدیل شده و بخش قابل توجهی از تولید این استان در حال حاضر مربوط به نوع قزلآلا است.