ناصر رجبی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اعزام زائران بزرگترین جزیره ایرانی خلیجفارس در قالب سه پرواز طی روزهای (سهشنبه ششم) و (چهارشنبه هفتم) خردادجاری از فرودگاه قشم به مقصد فرودگاههای طائف(۲ پرواز) و جده(یکپرواز) انجام شد که در این مدت ۵۶۴ زائر عازم سرزمین وحی شدند.
وی ادامه داد: با انجام نخستین پرواز حج تمتع از فرودگاه قشم به فرودگاه طائف برای نخستینبار به ایستگاههای پروازی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران(هما) در عربستان افزوده شد؛ اقدامی که فصل تازهای در عملیات پروازی حج تمتع ۱۴۰۴ گشود.
مدیرکل فرودگاه بینالمللی قشم توضیح داد: امسال نیز با انجام برنامهریزیهای دقیق در اعزام زائران قشمی به سرزمین وحی هیچگونه مشکلی وجود نداشت و پروازها بر مبنای برنامه زمانبندی صورت گرفت.
رجبی با قدردانی از زحمات و تلاش های شبانه روزی تمامی عوامل اجرایی دخیل در عملیات رفت زائران سرزمین وحی از این فرودگاه گفت: پروازهای بازگشت حجاج قشمی از اواسط تیرماه سالجاری آغاز خواهد شد و برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم برای استقبال از زائران در دستور کار قرار دارد.
امسال یکهزار و ۶۶۸ زائر هرمزگانی با ۱۲ کاروان از سه ایستگاه پروازی بندرعباس، قشم و شیراز به سفر معنوی حج اعزام میشوند.
امسال برای سومین سال متوالی است که فرودگاه بین المللی قشم میزبان اعزام حاجیان به بیت الله الحرام است؛ بین استانهای کشور تنها استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان است که زائران را از ۲ فرودگاه عازم زیارت خانه خدا میکنند.
فرودگاه بین المللی قشم یکی از فرودگاه های بزرگ و مطرح کشور است که طول باند آن مناسب برای فرود هواپیماهای پهن پیکر است و توان سرویس دهی به تمامی هواپیماهای عبوری و پهن پیکر (به جزء ایرباس ۳۸۰) را در این منطقه دارد.
قرار گرفتن فرودگاه بین المللی قشم در این منطقه از خلیج فارس، فرصت مناسبی برای ارایه خدمات مناسب به هواپیماهای کوچک و بزرگ در مسیرهای داخلی و خارجی است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.