به گزارش ایرنا، بهرام سرمست شامگاه سه شنبه پس از بازدید از سه واحد موتوژن، مجتمع پتروشیمی و پالایشگاه تبریز که در قالب سه شنبه های اقتصادی انجام شد، در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار کرد: طرح تولید پلیاتیلن سنگین مجتمع پتروشیمی تبریز با ظرفیت ۳۱۰ هزار تن به عنوان یکی از طرحهای توسعهای کلیدی، نقش مؤثری در تقویت زنجیره ارزش صنایع پتروشیمی و ارتقای توان تولیدی مجتمع ایفا خواهد کرد.
وی در این نشست با بیان اینکه سهم وزارت دفاع در حوزه صنعت و تولید استان به اندازه ظرفیتهای آن نیست، گفت: انتظار میرود هلدینگ غدیر، واحدهای تولیدی تابعه خود را در استان، تقویت کند و توسعه دهد؛ ضمن اینکه این مجموعه قرار است واحدهای جدیدی به ویژه در بخش معدن استان نیز ایجاد و فعال کند.
سرمست همچنین خواستار اعلام زمان بندی مشخص برای راهاندازی تصفیه خانه فاضلاب مجتمع پتروشیمی تبریز شد.
در این زمینه سید نوراله میراشرفی مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی تبریز با بیان اینکه این شرکت با بهرهگیری از فناوریهای نوین و رعایت دقیق استانداردهای زیستمحیطی، توسعه صنعتی را همراستا با حفظ محیط زیست دنبال میکند توجه ویژهای به گسترش فضای سبز دارد.
وی اظهار کرد: تصفیه خانه فاضلاب مجتمع پتروشیمی تبریز که با هدف استفاده بهینه از منابع آبی و کاهش وابستگی به منابع آب شیرین طراحی شده، گامی عملی در مسیر توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست محسوب میشود.
میر اشرفی گفت: بهرهگیری از پساب شهری در فرآیندهای صنعتی، نمونهای قابل توجه از همراستایی صنعت با رویکردهای نوین محیطزیستی است که پتروشیمی تبریز در این زمینه پیشگام است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با بیان اینکه تولید بنزین یورو ۵ در پالایشگاه تبریز مورد حمایت ماست، بر لزوم پیگیری برای اخذ مجوز فروش مازاد تولیدات این پالایشگاه تاکید کرد.
سرمست خاطرنشان کرد: نتایج بررسیهای میدانی نشان میدهد شرکت موتوژن میتواند به کاهش ناترازی انرژی در کشور کمک کند که جزئیات تحقق آن به همراه طرحهای مربوط باید در کمیته کارشناسی بررسی شود.
در نشست این هفته «سهشنبههای اقتصادی» استاندار آذربایجان شرقی در چهارچوب کارگروه تسهیل و رفع موانع استان، همچنین پرونده مشکلات ۱۰ واحد تولیدی و صنعتی، بررسی و دستورات لازم برای حل آنها صادر شد.
استاندار آذربایجان شرقی امروز به همراه مهدی کرمی قائممقام گروه سرمایهگذاری غدیر، سید جعفر هاشمی مدیرعامل گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، و معبود عباسزاده معاون امور شرکتها و مجامع گروه سرمایهگذاری غدیر از واحدهای مجتمع پتروشیمی و پالایشگاه تبریز بازدید کرد.
به گزارش ایرنا، شرکت پتروشیمی تبریز، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات پلیمری کشور، با تکیه بر دانش فنی کارکنان متخصص و بهرهگیری از تجهیزات متنوع، طیف وسیعی از محصولات پلیمری را با کیفیت بالا تولید و روانه بازار می کند.
این شرکت سالانه ۸۷۰ هزار تن پلیمر شامل پلیاتیلن، پلیپروپیلن، پلیاستایرن را تحت لیسانس معتبرترین شرکتهای جهانی تولید میکند.
طرح تولید پلیاتیلن سنگین مجتمع پتروشیمی تبریز شامل ساخت واحد ۳۱۰ هزار تنی پلیاتیلن سنگین با فناوری دوغابی است که با دریافت اتیلن از خط لوله اتیلن غرب، ظرفیت تولید محصولات قابل فروش مجتمع را ۲ برابر کرده و امکان تولید محصولات با ارزشافزوده بالاتر را فراهم خواهد کرد.