عملیات اجرایی احداث گام دوم شرکت تولید کولرگازی دزفول آغاز شد

عملیات اجرایی احداث گام دوم شرکت تولید کولرگازی دزفول آغاز شد

 دزفول – ایرنا – عملیات اجرایی گام(فاز) دوم کارخانه صنایع تولیدی خانه سپید مشرق زمین، تولیدکننده انواع کولر گازی و لوازم خانگی عصر یکشنبه همزمان با چهارم خرداد روز مقاومت مردم دزفول با حضور فرمانده سپاه خوزستان آغاز شد.

مدیرعامل کارخانه صنایع تولیدی خانه سپید مشرق زمین در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: گام نخست این کارخانه ظرفیت تولید ۵۰ هزار دستگاه انواع کولرگازی اسپیلت و صنعتی را در سال دارد که با بهره برداری از گام دوم، این ظرفیت به تولید سالانه ۲۵۰ هزار دستگاه افزایش می یابد.

حبیب تابش، داخلی سازی قطعات و ورود دانش فنی به کشور را از دیگر مزایای این طرح دانست و ادامه داد: تنها ۳۰ درصد کولرهای گازی تولید شده در گام نخست این کارخانه تولید داخل و مابقی وارداتی بود که با اقدام گسترده برای ورود دانش فنی به کشور با بهره بهرداری از گام دوم این طرح ۷۰ درصد قطعات داخلی سازی می شود.

وی با بیان اینکه گام دوم این طرح در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع احداث می شود، گفت: برای تکمیل و بهره برداری از این طرح ۱۱ میلیون یورو سرمایه ارزی، ۱۰ همت (هزار میلیارد تومان) سرمایه در گردش و ۴.۵ همت سرمایه ثابت هزینه می شود که کل این سرمایه گذاری توسط شرکت انجام خواهد شد.

عملیات اجرایی احداث گام دوم شرکت تولید کولرگازی دزفول آغاز شد

مدیرعامل این شرکت اظهار کرد: ۵۰ درصد قاچاق به کشور در بخش کولرهای گازی و وسایل سرمایشی است که با بهره برداری از فاز دوم این کارخانه و ورود حجم زیادی کولر باکیفیت و با قیمت پایین در عمل جلوی بخش زیادی از قاچاق این کالا به کشور را خواهد گرفت.

وی با اشاره به همکاری های بین المللی این شرکت با تولیدکنندگان بزرگ لوازم خانگی دنیا ادامه داد: دانش فنی توسط شرکت های خارجی طرف قرار داد به داخل کشور منتقل شده و به روز رسانی آموزش نیروهای این کارخانه نیز توسط طرف خارجی انجام می شود.

عملیات اجرایی احداث گام دوم شرکت تولید کولرگازی دزفول آغاز شد

تابش با بیان اینکه فاز اول این کارخانه توسط طراح خارجی و گام دوم توسط توان داخلی طراحی شده است، گفت: تکمیل فاز دوم این طرح علاوه بر تامین بخش زیادی از نیاز کشور، امکان صادرات و ارزآوری برای کشور را نیز فراهم می کند.

وی با اشاره به ایجاد ۷۰۰ تا ۸۵۰ فرصت شغلی جدید با بهره برداری از گام توسعه ای این کارخانه ادامه داد: بسیاری از ماشین آلات مورد نیاز خریداری شده، نیروهای فنی آموزش های لازم را سپری کرده، زمین مورد نیاز آماده سازی شده و بازارهای هدف نیز تعیین شده است که با احداث و تکمیل سوله و فضای تولید، به سرعت فاز جدید مورد بهره برداری قرار می گیرد.

مدیرعامل کارخانه صنایع تولیدی خانه سپید مشرق زمین، مشکل سرمایه ثابت و درگردش را یکی از چالش های مهم این شرکت برای سرعت بخشی به بهره برداری از این طرح دانست و گفت: ناترازی مالی بانک ها موجب شده تا اختصاص سرمایه ثابت به طرح های تولیدی توسط بانک ها با دشواری مواجه باشد.

وی ادامه داد: طرح توسعه ای این شرکت شامل انواع ماشین آلات تزریق، خطوط رنگ، پری و مونتاژ است به همین دلیل با بهره برداری از گام دوم این کارخانه، زیرساخت تولید انواع لوازم خانگی به ویژه لوازم برودتی مانند یخچال و آب سرد کن با تغییر قالب در خطوط تولید فراهم می شود.

عملیات اجرایی احداث گام دوم شرکت تولید کولرگازی دزفول آغاز شد

به گزارش ایرنا، شرکت صنایع تولیدی خانه سپید مشرق زمین(استینگهاوس) از سال ۱۳۹۶ در زمینه تولید لوازم خانگی با تمرکز بر انواع کولرهای گازی در شهرک صنعتی شماره یک دزفول فعالیت خود را آغاز کرده است.

این شرکت با شرکت های بزرگ تولید لوازم خانگی دنیا قرار داد همکاری مشترک دارد و موفق به اخذ تأییده های ملی از وزارت صنعت، معدن، تجارت و اداره کل استاندارد کشور برای محصولات تولیدی خود شده است.

۵۰۰ برنامه از جمله ۳۰ برنامه شاخص و همچنین آغاز عملیات اجرایی و افتتاح طرح‌های مختلف عمرانی، ورزشی، فرهنگی و زیرساختی به مناسبت چهار خرداد روز مقاومت و پایداری و روز دزفول در این شهرستان برنامه ریزی شده است.

به استناد آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت.

رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد، ۴۸۹ بمب و راکت توسط هواپیماهای دشمن بر سر مردم بی‌دفاع شهر ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار دادند.

اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۴۲ شهید ‌از جمله ۸۵۰ شهید موشکی، ۶۸ شهید شیرخوار، ۳۹۲ شهید بانو و همچنین چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساختند.

همزمان با هفتمین سال جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۶ و به مناسبت پنجمین سال آزادسازی خرمشهر، با پیشنهاد دولت وقت، بررسی‌های وسیع و گسترده‌ای برای معرفی «شهر نمونه مقاومت» در کشور صورت گرفت و براساس هفت شاخص درنهایت دزفول به عنوان «شهر نمونه مقاومت کشور» معرفی شد.

۲۰ سال بعد به همین مناسبت، چهارم خرداد با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام «روز مقاومت و پایداری مردم دزفول» در تقویم رسمی جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها