استاندار مازندان: سقف تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان شد

استاندار مازندان: سقف تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان شد

 ساری- ایرنا- استاندار مازندران از ابلاغ ۱۲ هزار و ۵۰۰ مورد تسهیلات مسکن روستایی در یک ماه اخیر خبر داد که میزان سقف این منابع اعتباری در استان در سال جدید به از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی شامگاه یکشنبه در نشست شورای مسکن مازندران در ساری با بیان اینکه، این اقدام با هدف حراست از اموال در برابر حوادث غیرمترقبه و مقاوم‌سازی مسکن روستایی انجام شده است، اظهار کرد: سقف تسهیلات مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت با بهره پنج درصد، از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه، تعداد واحدهای مشمول این تسهیلات در استان افزایش یافته و تاکنون ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد ابلاغ شده، افزود: بانک‌های عامل نیز مشخص و پرداخت تسهیلات توسط بنیاد مسکن و بانک‌ها آغاز شده است.

استاندار مازندران با اشاره به این که از هفته گذشته تعدادی از هم‌استانی‌ها توانسته‌اند از این تسهیلات بهره‌مند شوند، ابراز امیدواری کرد که بتوانیم تمام سهمیه ابلاغی را جذب و نسبت به افزایش سهمیه پرداختی توسط مرکز نیز اقدام کنیم.

وی گفت: افراد متقاضی احداث بنا در این مناطق، می‌توانند با ارائه پروانه ساختمان از طریق مراجع قانونی و مدارک موردنظر بنیاد مسکن از تسهیلات بهره‌مند شوند.

استاندار مازندان: سقف تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان شد

یونسی رستمی ادامه داد: شرط بهره‌مندی این است که متقاضیان پیش‌تر تسهیلاتی از دولت دریافت نکرده باشند و فرم ج آنان سبز باشد.

وی تصریح کرد: این طرح در راستای ایجاد مسکن مقاوم و ایمن‌سازی ساختمان‌ها اجرا می‌شود و تلاش دارد تا شرایط ساخت‌وساز در مناطق روستایی و شهرهای کوچک بهبود یابد و در برابر بحران‌های طبیعی مانند زلزله و سیل مقاوم‌تر باشد.

طرح هادی یا به عبارتی طرح جامع توسعه روستایی از جمله اقدامات مهم برای توسعه و عمران روستاها است. این طرح مصوبه‌ای برای هدایت عملیات سازندگی و آبادانی در روستاها با آگاهی از وضعیت فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی آن‌هاست.

اساس چنین طرح‌هایی در کشور از سال ۱۳۶۲ و با عنوان روان بخشی روستاها اجرا و در سال‌های بعد به ویژه از سال ۱۳۶۶ از سوی بنیاد مسکن با جدیت پیگیری شد.

طرح هادی در بین تمامی طرح‌های عمرانی بیشترین تمرکز را بر تغییر ساخت فیزیکی روستاها دارد و از سه جنبه دارای اهمیت است نخست اینکه با توجه به زمان آغاز این طرح‌ها تهیه و اجرای آن‌ها بیش از ۲۰ سال سابقه دارد، دوم از آنجا که طرح‌های هادی در مقیاس روستا تهیه می‌شود گستره مکانی آن‌ زیاد است و در تمامی نواحی روستایی کشور می‌توان نمونه‌هایی از آن را یافت و سوم این طرح‌ها محلی ترین و موردی ترین طرح‌هایی است که به صورت مستقیم با اجتماع روستایی ارتباط دارد.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها