به گزارش ایرنا از آناتولی، اد هوسیچ گفت: استرالیا باید مانند انگلیس، فرانسه و کانادا به رژیم صهیونیستی هشدار می داد که در صورت عدم لغو محدودیتهای وضع شده در مقابل ارسال کمک به غزه، اقدامات مشخصی علیه این رژیم انجام خواهد داد.
هوسیچ در مصاحبه با گاردین گفت: در حال حاضر، استرالیا میتواند و باید اقدامات بیشتری انجام دهد: برای شروع، ما باید سفیر اسرائیل در استرالیا را احضار کنیم تا درخواست صریح خود را بیان کنیم؛ اینکه دولت اسرائیل باید انتقال آزادتر و سریع کمکهای بشردوستانه را فراهم کند، سطح ابتدایی که هم اکنون اجازه ورود به غزه را دارد قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: بیانیه انگلیس، فرانسه و کانادا نشانه دیگری است که بسیاری از دوستان خوب ما در جامعه بینالمللی همچنان از رفتار با غیرنظامیان بیگناه در غزه وحشتزده هستند. این یک موضع مهم از سوی این کشورها بود. استرالیا میتوانست با افتخار به آنها بپیوندد. ما این کار را نکردیم.
هوسیچ، که بین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ وزیر صنایع و علوم استرالیا بود، اولین مسلمانی است که به پارلمان این کشور راه یافته و همچنین سمت وزیری دریافت کرده است.
به گزارش ایرنا، در سایه هشدار سازمان ملل متحد درباره تشدید اوضاع وخیم انسانی در نوار غزه، این منطقه همچنان زیر آتش شدید هوایی و زمینی ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد که در اثر آن، شمار دیگری از فلسطینیان شهید یا زخمی شدهاند.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل با اشاره به ممنوعیت هشتاد روزه رژیم صهیونیستی برای ورود کمکهای انسانی به نوار غزه گفت که فلسطینیان در این منطقه در بدترین مراحل از جنگ وحشیانه به سر میبرند و ساکنان نوار غزه در معرض خطر گرسنگی هستند و خانوادهها جلوی دیدگان جهانیان، گرسنه و محروم از زندگی هستند.
همزمان با وخامت بحران انسانی در نوار غزه، سازمان بینالمللی مهاجرت نیز اعلام کرد که بیش از ۱۷۲ هزار شهروند فلسطینی طی فقط یک هفته به علت تشدید حملات و هشدارهای تخلیه از سوی اشغالگران آواره شدهاند و شمار کلی آوارگان از مارس گذشته (اسفند- فروردین) به بیش از ۶۱۰ هزار نفر رسیده است. این سازمان درباره وخامت شدید اوضاع در سایه نبود هیچ حمایتی از غیرنظامیان هشدار داد.