به گزارش شامگاه جمعه ایرنا از سفارت ایران در روسیه، معاون رئیس جمهور در این دیدار با اشاره به ارتقای مناسبات دو کشور به سطح همکاریهای راهبردی، ابراز امیدواری کرد که همکاریهای زیست محیطی ایران و روسیه نیز در چارچوب معاهده جامع راهبردی دو کشور توسعه و تعمیق یابد.
انصاری ضمن دعوت از وزیر منابع طبیعی و محیط زیست روسیه برای سفر به ایران و مشارکت در «کاپ هفت» در پائیز سال ۱۴۰۴، خواستار تبادل تجربه و اطلاعات بین دو کشور در خصوص کاهش سطح آب دریای خزر، تنوع زیستی و محافظت از گونههای درخطر، مدیریت پسماندها و آلایندههای معدنی و صنعتی شد.
وزیر منابع طبیعی و محیط زیست روسیه نیز ضمن قبول مشارکت در نشست کاپ هفت در تهران، خواستار تشکیل کارگروهی متشکل از متخصصان پنج کشور ساحلی خزر برای بررسی دقیق و علمی مخاطرات زیست محیطی این دریا شد.
بنا بر این گزارش، نشست کاپ هفت در چارچوب کنوانسیون تهران به عنوان مهمترین چارچوب حقوقی زیست محیطی دریای خزر با حضور وزرای محیط زیست و متخصصان کشورهای ساحلی خزر در تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست شامگاه چهارشنبه با هدف شرکت در یازدهمین اجلاس بینالمللی اکولوژی نوسکی در روسیه وارد سنپترزبورگ شد.
شینا انصاری پنجشنبه اول خردادماه ۱۴۰۴ همزمان با نخستین روز این اجلاس بینالمللی، در نشست تخصصی «تغییرات اقلیمی ، بحران خزر و ضرورت همبستگی منطقهای» با اشاره به روند کاهش سطح آب دریای خزر، تشکیل کارگروه ویژه منطقهای با مشارکت تمام کشورهای ساحلی را خواستار شد تا برنامهای عملی برای حل این مشکل تدوین شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز پنجشنبه همچنین در نشست تخصصی «بریکس و توسعه پایدار زیستمحیطی» با حضور وزیران و مقامات ارشد زیستمحیطی کشورهای عضو گروه بریکس، همکاری جهانی در این زمینه را خواستار شد و به تشریح گامهای ایران در این مسیر پرداخت.
انصاری همچنین روز پنجشنبه با کنستانتین کاساچف نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه و همچنین بابایف نماینده ویژه رئیس جمهوری آذربایجان در امور محیط زیست دیدارهای جداگانه ای داشت.