به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، پایان کار نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران پس از ۱۱ روز و سرعت گرفتن روند پروازهای حج، مهمترین رویدادهای فرهنگی در هفتهای که گذشت، بودند.
روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، سیوششمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی کشور، پس از ۱۱ روز برگزاری پرشور و استقبال گسترده مردم، به کار خود پایان داد.
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در سیوششمین دوره برگزاری، با ثبت مجموع فروشی بیش از هفت هزار و ۷۶۷ میلیارد ریال در دو بخش حضوری و مجازی، حد نصاب تازهای در فروش به جای گذاشت.
در همین روز، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز به کار دبیرخانه «ستاد ملی توسعه و ترویج فرهنگ نهجالبلاغه» خبر داد.
در شب شنبه، هجدهمین جشن شب بازیگر بعد از سه سال تعطیلی در پردیس سینمایی صبا مال با حضور جمعی از هنرمندان و اجرای فرزاد حسنی برگزار شد.
محمد امیرانی، مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به عزیمت زائران ایرانی به سرزمین وحی، گفت: ۳۲ هزار و ۶۶۰ زائر ایرانی از ۱۵ تا ۲۹ اردیبهشت از فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاهها برای انجام حج تمتع به عربستان سعودی عزیمت کردند.
چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت، نمایشگاه آثار پابلو پیکاسو با عنوان «پیکاسو در تهران» به دلیل استقبال بازدیدکنندگان تا ۱۳ خرداد در موزه هنرهای معاصر تهران تمدید شد.
در همین روز مجموعه داستان کوتاه «چراغ دل» نوشته بانو مشتاق و ترجمه دیپا بهاشتی، با تمرکز بر زندگی زنان در جنوب هند، برنده جایزه بوکر بینالمللی شد.
فراخوان چهارمین جشنواره چندرسانهای میراثفرهنگی منتشر شد. این دوره از جشنواره با شعار «ایران ما، میراث ما؛ میراث ما، ایران ما» زمستان سال ۱۴۰۴ در اهواز برگزار میشود.