دستیابی به دستاوردهای جدید در فناوری کوانتومی با همکاری‌ صنعت و دانشگاه

دستیابی به دستاوردهای جدید در فناوری کوانتومی با همکاری‌ صنعت و دانشگاه

 تهران- ایرنا- شرکت آرچر متریالز (Archer Materials)، فعال در صنعت نیمه‌هادی و پیشرو در زمینه فناوری کوانتومی و تشخیص‌های پزشکی، اعلام کرده است که همکاری خود را با دانشگاه کویین مری لندن گسترش داده است. هدف این همکاری، ساخت بر روی کارهای مهم انجام‌شده در زمینه نمایش کیوبیت‌ها و پیشرفت‌های فناورانه در برنامه فناوری کوانتومی آرچر است.

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، کارهایی که تاکنون با دانشگاه کویین مری لندن انجام شده، بخش کلیدی در برنامه توسعه آرچر بوده است. همکاری این دو نهاد، همراه با نمایش آرچر در زمینه جفت‌سازی اسپین‌ها به میکرودستگاه‌های رزوناتور ابررسانا، اولین بلوک‌های ساخت برای خواندن و کنترل اسپین‌های الکترون در کیوبیت را فراهم کرده است. آرچر همچنین چیپ CQ را معرفی کرده و در همکاری با دانشگاه کویین مری لندن، با استفاده از گرافن برای ایجاد تماس الکتریکی با ماده اسپین نانوکره کربنی، عملکرد این پروژه را بهبود می‌بخشد.

برنامه جدید کاری که به‌طور مشترک توسط آرچر و دانشگاه کویین مری لندن انجام خواهد شد، به‌منظور دستیابی به دستاوردهای فنی مهم در زمینه توسعه کیوبیت‌ها طراحی شده است. در ابتدا، توسعه دستگاه‌های ترانزیستور الکترون منفرد بر شناسایی حالت‌های اسپین الکترون از داده‌های الکتریکی موجود در این دستگاه‌ها متمرکز خواهد شد. این پیشرفت‌ها در نهایت امکان خواندن حالت اسپین از کیوبیت را فراهم می‌آورد. در مرحله بعد، از گیت‌های پالسی پیشرفته برای اندازه‌گیری سنجش‌های ریلکسیشن اسپین در دستگاه‌های الکترون منفرد استفاده خواهد شد. این اطلاعات برای بهینه‌سازی معماری کیوبیت‌ها ضروری است. تمامی مالکیت معنوی حاصل از این کار به آرچر تعلق خواهد گرفت.

سایمون روفل، مدیرعامل آرچر، اظهار داشت: آرچر تاکنون پیشرفت‌های قابل‌توجهی با تیم دانشگاه کویین مری لندن داشته است، از جمله در زمینه بلاکاد کولومب؛ پدیده‌ای که امکان کنترل دقیق الکترون‌ها را تا سطح یک الکترون فراهم می‌کند.

وی افزود: کارهایی که با دانشگاه کویین مری لندن انجام می‌شود، روند توسعه دستگاه‌های کوانتومی را تقویت کرده و در نهایت به خواندن اطلاعات منتهی خواهد شد. کنترل و خواندن داده‌ها، دو دستاورد کلیدی هستند که باید در مسیر پیشرفت به سمت نمایش کیوبیت به آن‌ها دست یابیم.

این همکاری مشترک با دانشگاه کویین مری لندن به‌ویژه در زمینه‌های پیشرفته فناوری کوانتومی، نقشی اساسی در پیشبرد فناوری‌های نوین خواهد داشت. با توجه به توانایی‌های شگرف کیوبیت‌ها در محاسبات کوانتومی و اثرات بالقوه آن‌ها در صنایع مختلف، توسعه کیوبیت‌های عملی و قابل‌استفاده به گامی مهم در مسیر ایجاد فناوری‌های کوانتومی قدرتمند تبدیل خواهد شد.

همکاری آرچر و دانشگاه کویین مری لندن می‌تواند به‌طور قابل‌توجهی به پیشرفت‌های علمی و صنعتی در زمینه فناوری‌های کوانتومی و دستگاه‌های کوانتومی منجر شود. این گام‌ها نه تنها آینده محاسبات کوانتومی را شکل می‌دهند، بلکه می‌توانند تاثیرات زیادی در صنایع دیگر نیز داشته باشند.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار