استاندار: روستاهای استان اردبیل در زمینه خدمات ارتباطی مشکل جدی دارند

استاندار: روستاهای استان اردبیل در زمینه خدمات ارتباطی مشکل جدی دارند

 اردبیل-ایرنا- استاندار اردبیل تامین زیرساخت‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات را از ضرورت‌های جدی گسترش سرمایه‌گذاری و توسعه در این استان عنوان کرد و گفت: روستاهای استان اردبیل در زمینه خدمات ارتباطی مشکل جدی دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود امامی یگانه روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل که با حضور سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اضافه کرد:یکی از مسائلی که در استان اردبیل با آن مواجه هستیم، این است که روستاهای مشمول خدمات ارتباطی روستاهای بالای ۲۰ خانوار هستند که این آمار بر اساس آمار سال ۱۳۹۵ استخراج شده است.

وی با ارائه پیشنهاد راه‌اندازی سایت ارتباطی برای حل مشکل ارتباطی روستاهای زیر ۲۰ خانوار استان اردبیل اضافه کرد: با توجه به تغییرات جمعیتی و اینکه بخش عمده روستاهای استان اردبیل روستاهای هدف گردشگری هستند، انتظار می رود که توجه و عنایت بیشتری به این روستاها شود و این روستاها هم تحت پوشش قرار بگیرند.

استاندار اردبیل با اشاره به گلایه شهروندان از مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه در محورهای مواصلاتی شمال و جنوب استان، خواستار حل این مشکل شد و افزود: علاوه بر این در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، منطقه آزاد اقتصادی اردبیل، منطقه ویژه اقتصادی، نوار مرزی که در این زمینه هم مشکل ارتباطی و اینترنت وجود دارد.

وی با تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت‌های نسل پنجم خدمات ارتباطی در استان اردبیل اظهار کرد: طبق برآورد صورت گرفته، برای توسعه این بخش حداقل ۵۰ سایت لازم است

امامی یگانه با بیان اینکه بیمارستان‌ها و اماکن حساس جزو اولویت‌های ما در برخورداری از خدمات ارتباطی هستند، اظهار کرد: اگر زمینه فراهم شود ما این قول را می دهیم که در تامین زیرساخت‌ها، دهیاریها، شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی اقدامات لازم را انجام دهند.

وی در ادامه گفت: طی چند ماه آینده شرکت مخابرات، امکانات و تجهیزات ارتباطی رایگان در اختیار تمامی مدارس شهر اردبیل قرار می‌دهد و در این زمینه تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری اردبیل منعقد شده است.

استاندار اردبیل اضافه کرد: در بقیه شهرها هم مخصوصا در مدارس نیز تکمیل این زیرساخت‌ها و تجهیزات با توجه به لزوم دسترسی به برنامه شاد از سوی مدارس و تعیین مدارس به عنوان حوزه‌های انتخابیه، لازم و ضروری است.

وی همچنین گفت: شبکه فیبر نوری در شهرستان نیر تکمیل شده است و در پارس‌آباد هم در حال اجراست و بقیه شهرها هم باید به تدریج تحت پوشش قرار بگیرند و در عین حال، اتصال این شبکه در نقاط حساس برای اطلاع رسانی برنامه‌های ملی از سوی صدا و سیما ضروری است.

استاندار اردبیل همچنین خواستار صدور مجوز پارک علم و فناوری وزارت فناوری ارتباطات و اطلاعات در این استان شد و اظهار کرد: احداث شرکت تخصصی و صنعتی زیست فناوری در استان به مساحت ۲۰ هکتار آغاز شده و تلاش بر این است که این مجموعه با مشارکت وزارتخانه‌های ارتباطات و علوم در استان راه‌اندازی شود.

وی در ادامه خواستار توسعه و تکمیل زیرساخت‌های پست در شهرستان‌های استان اردبیل شد و گفت: در برخی شهرستان‌ها نیاز به ساختمان داریم که ما از اعتبارات استانی کمک می کنیم و نیاز است که اعتبارات ملی هم تامین شود.

امامی یگانه همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه بین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با پست بانک برای تخصیص ۲۵ خودپرداز به حوزه های روستایی گفت: با توجه به اینکه تمام اقدامات دهیاری‌ها از طریق پست بانک انجام می‌شود، افزایش خودپردازها و ارتقای کیوسک‌های بانکی در روستاها هم صرفه اقتصادی دارد و هم برای مدیریت زمان ضروری است.

استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌های لازم برای دیتا سنتر در استان گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان از جمله ۳۸۰ کیلومتر مرز با جمهوری آذربایجان و از سوی دیگر توسعه صادرات و دیپلماسی مرزی بر اساس تاکید رئیس جمهور، لازم است که این زیرساخت هم در استان ایجاد شود.

مقام عالی دولت در استان اردبیل در ادامه خواستار حضور و سرمایه‌گذاری هلدینگ‌های اقماری وزارت ارتباطات در زمینه آی.تی و آی.سی.تی در این استان شد.

استاندار اردبیل همچنین گفت: در حوزه دیجیتال ۱۰ استان با عنوان پایلوت انتخاب شده و استان اردبیل هم به این استانها اضافه شده و در این زمینه، آموزش پرورش استان و شوراهای آموزش پرورش استان همکاری لازم را خواهند داشت تا در زمینه زیرساخت‌های ارتباطی که برای توسعه استان اردبیل قدم‌های موثری برداشته شود.

امامی یگانه با تقدیر از تلاش‌ها و پیگیری‌های مجمع نمایندگان استان افزود: مجمع نمایندگان استان در کنار دولت محلی به عنوان بازوی توانمندی در سطح ملی، مشکلات و مسائل استان را در حوزه های مختلف پیگیری می کنند.

وی با اشاره به نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان "سرمایه گذاری برای تولید" اظهار کرد: با توجه به این نامگذاری و تاکید رئیس جمهور در این زمینه، با توجه به ظرفیت‌های استان اقداماتی آغاز شده است که امیدواریم با عملیاتی شدن آن شاهد رشد و توسعه استان باشیم.

استاندار اردبیل اظهار کرد: این استان به عنوان قطب کشاورزی دارای بهترین و حاصلخیزترین خاک کشور است و مجموعه‌های کشت و صنعت پارس و مغان و تنوع اقلیمی، فرصت مناسبی به شمار می رود تا بتوانیم با راه‌اندازی و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، شاهد ارزش افزوده بیشتر در بخش کشاورزی و توسعه صادرات محصولات این بخش باشیم.

امامی یگانه اضافه کرد: این استان در حوزه گردشگری هم با تنوع اقلیمی، آب‌های گرم، پل‌های معلق و طبیعت خاص فرصت بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری دارد.

وی افزود: استان اردبیل در حوزه صنعت هم با راه‌اندازی زنجیره ارزش تولید در حوزه‌های فولاد، آب معدنی، لاستیک و تولید قطعات خودرو در مسیری قرار گرفته که در سال‌های آینده یکی از استان‌های مطرح در صنعت و معدن خواهد بود.

به گزارش ایرنا، سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که عصر روز گذشته وارد استان اردبیل شده است، صبح امروز با حضور در گلزار شهدای اردبیل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

افتتاح چند طرح ارتباطی، دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و حضور در جمع فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه سیدستار هاشمی در استان اردبیل است.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار