توسعه نشاط اجتماعی عمیق برای جوانان راهبرد اساسی وزارت ارشاد است

توسعه نشاط اجتماعی عمیق برای جوانان راهبرد اساسی وزارت ارشاد است

 یاسوج- ایرنا- مشاور عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موضوع آسیب های اجتماعی و افزایش ناهنجاری های فرهنگی درسطح جامعه و در ابعاد مختلف ان را یادآور شد و گفت: وزارت ارشاد در یکی از برنامه ها و اولویت های راهبردی خود موضوع نشاط اجتماعی عمیق در قالب اجرای برنامه و جشنواره های شادف متنوع و پرمعنا و متناب با ذائقه نسل امروز را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش ایرنا، محمد مهدی احمدی که برای شرکت در جشنواره استانی شاهانامه خوانی و بازدید از چند طرح عمرانی و فرهنگی و هنری به یاسوج سفر کرده است در گفت و گو با ایرنا افزود: وزارت ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ دو فعالیت اصلی را در دستور کار خود قرار داده است که بخش اول مربوط به رفع مشکلات فرهنگی است که شامل کمبود فضاهای فرهنگی و هنری در هر استان می‌باشد.

وی بیان کرد: این پروژه‌ها که اغلب نیمه‌تمام هستند، در اولویت قرار دارند تا فضاهای فرهنگی و هنری برای فعالان فرهنگی و هنری ایجاد و آنان بتوانند در آنجا فعالیت کنند.

احمدی اظهار داشت: بخش دوم معضلات فرهنگی شامل ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی است که وزارت ارشاد با برنامه‌ریزی‌های شورای فرهنگ عمومی کشور و استان‌ها تلاش دارد این آسیب‌ها را شناسایی، ریشه‌یابی و برطرف کند.

مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز کرد: از نظر این وزارتخانه، جامعه‌ای که نشاط نداشته و فعال نباشد، به سمت افسردگی می‌رود و در چنین جامعه‌ای تحولی رخ نخواهد داد.

وی ادامه داد: بنابراین، هدف اصلی ایجاد نشاط اجتماعی عمیق در جامعه از طریق برنامه‌های هنری مانند موسیقی، تئاتر، هنرهای تجسمی و برگزاری همایش‌های علمی است.

وی افزود: این برنامه‌ها با توجه به ذائقه‌های مختلف جامعه طراحی شده‌اند تا جامعه‌ای پویای متناسب با نیازهای نسل جوان داشته باشیم.

وی گفت: شناخت دقیق ذائقه‌ها و ظرفیت‌های فکری و روحی جوانان، یکی از راهبردها و برنامه های عملیاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای جلوگیری از انواع ناهنجاری ها و آسیب‌هاست.

او بیان کرد: همچنین، ارشاد بر این باور است که وقتی جامعه قدرت تحلیل پیدا کند، دیگر آسیب‌پذیر نخواهد بود و در این راستا حمایت جدی از جامعه هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر ادر اولویت برنامه های اساسی این وزارتخانه است.

مشاور عالی وزیر ارشاد گفت: برای این منظور، برنامه‌هایی با هدف حمایت مالی و معنوی از هنرمندان و فرهنگیان طراحی شده از جمله راه‌اندازی صندوق اعتباری که هم برای درمان کمک های موردی برای کاهش بخشی از هزینه های درمانی اهالی فرهنگ و هنر و هم در پرداخت کمک‌های مقطعی به هنرمندان نقش دارد.

وی یاداور شد: همچنین هدف اصلی از راه اندازی این صندوق، حمایت کامل از هنرمندان و فرهنگیان در قالب ها و شاخص های مشخص است.

وی گفت: علاوه بر این، وزارت ارشاد اقدام به راه اندازی موسسه پیشکسوتان فرهنگی و هنری در سطح کشور کرده است که اسامی شخصیت‌های برجسته در حوزه فرهنگ و هنر و همه مفاخر علمی و فرهنگی و سایر حوزه های دیگر ثبت شده و پس از شناسایی بسته های حمایتی در ابعاد وسیع و مختلف برای انها پیش بینی و عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مجموع، وزارت ارشاد بر اهمیت حمایت و تقویت اصحاب فرهنگ و هنر تأکید دارد و تلاش می‌کند با برنامه‌ریزی‌های هدفمند، فضای فرهنگی و هنری کشور را توسعه و تقویت کند.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها