ابوالفضل همراه در گفتوگو با خبرنگار سینمایی ایرنا با گریزی به دهه ۶۰ اظهار داشت: در دهه 60 سینمای فاخری داشتیم؛ فیلمها در انواع و اقسام ژانرها اعم از دفاع مقدس، اجتماعی، کمدی و سیاسی بودند. همه چیز داشتیم و دهه پرباری بود. مردم هم به سینما میرفتند و همه جا فیلم میدیدند و شکوفایی سینمای ایران در آن سالها اتفاق افتاد و نه در قبل از انقلاب.
او افزود: سینما به تمام معنا در دهه ۶۰ خودنمایی کرد. اما چرا نمیتوانیم آن دهه را تکرار کنیم؟ میگوییم شاید بخشی به خاطر مخاطبان و هنرمندانی باشد که در این عرصه بیشتر ورود میکنند. حتی معتقدم خود متولیان باید یک ریلگذاری مناسب داشته باشند تا اتفاقهای خوب رخ دهد.
بازیگر «اخراجیها» در پاسخ به این پرسش که اگر به شما پیشنهاد شود در این کارها بازی کنید، آیا میپذیرید؟ گفت: به عنوان هنرمندی که دوست دارم متفاوت کار کنم، نه. اما به عنوان فردی که در این شرایط باید خرج زندگی خودش را دربیاورد، مجبور هستم بروم. اگر دیدید فردا سر یکی از این کارها رفتم، خیلی تعجب نکنید. من اگر مجبور شوم، تن به این کارها میدهم.
همراه تصریح کرد: مشکل ما در نگارش فیلمنامه است. دوستان ما در عرصه قلمی که برای نگارش فیلمنامهها دارند، باید مقداری با دقت و جدیت بیشتری اقدام کنند و هر چه به ذهنشان میرسد را نگارش نکنند. امیدوارم در این شرایط، کارهای خوب و متفاوتی ببینیم.
این بازیگر درباره فعالیت این روزهای خود نیز گفت: درگیر دو پروژه هستم که در آنها بازی میکنم؛ یکی سریال «بهار شیراز» به کارگردانی حسن وارسته و دیگری سریال «نیمه ماه» به کارگردانی احمد معظمی است. همچنین در حال نگارش یک فیلمنامه هم هستم.