«ناصر ایمانی» در گفتوگو با خبرنگار احزب ایرنا، در ارزیابی خود از لفاظیها و دروغپردازیهای ترامپ علیه مسئولان کشور و وضعیت ایران، گفت: از زمان روی کار آمدن دولتِ جدید در ایالات متحده به ریاست ترامپ، با پدیدهای کاملاً بیسابقه در عرصه حکمرانی مواجه شدهایم؛ پدیدهای که نه تنها در تاریخ آمریکا، بلکه در هیچ کشور دیگری سابقه نداشته است. اینکه فردی به عنوان رئیسجمهور انتخاب شود که بیش از آنکه سیاستمدار باشد، یک شومن است، اتفاقی عجیب و نگرانکننده است.
وی با بیان اینکه ترامپ نه فقط درباره ایران، بلکه درخصوص همه کشورها، با ادبیاتی توهینآمیز، آکنده از لفاظی و گاه حتی با استفاده از الفاظ رکیک صحبت میکند، افزود: این نوع گفتار بهروشنی نشان میدهد که جایگاه و سطح روسای جمهور در آمریکا تا چه اندازه تنزل یافته است واقعاً تأسفبرانگیز است که فردی با چنین ادبیاتی، رئیسجمهور بزرگترین قدرت اقتصادی جهان باشد و در چنین جایگاهی با جهان سخن بگوید.
لفاظیهای ترامپ درباره ایران بیاساس و غیر واقعی است
تحلیلگر مسائل سیاسی تاکید کرد: ترامپ در سفر اخیر خود به منطقه نیز الفاظی درخصوص ایران بهکار برد و اظهاراتی را مطرح کرد که بسیاری از آنها بیپایه و فاقد واقعیت بود و ادبیاتی نامناسبی که وی در این خصوص بهکار برد، نه در شأن یک رئیسجمهور آمریکاست، و نه در شأن ملت و فرهنگ کهن ایران است.
ایمانی خاطرنشان کرد: اتفاقا اینگونه رفتارها از سوی رئیسجمهور آمریکا، در نهایت موجب تقویت انسجام داخلی در میان مردم و افزایش آگاهی عمومی نسبت به ماهیت، مطامع و اهداف واقعی ایالات متحده در قبال ایران خواهد شد. از این منظر، حتی میتوان گفت چنین رفتارهایی به شکلی غیرمستقیم برای ملت ایران حُسن نیز دارد.
وی تصریح کرد: مسئولان ذیربط کشور واکنشهایی نسبت به لفاظیهای رئیس جمهور آمریکا نشان دادند اما به باور من، در این میان حلقه واسط مهم میان مسئولان کشور و مردم اعم از جامعه مدنی، نخبگان، اساتید، اندیشمندان، قدری کوتاهی میکنند و باید نقش پررنگتری در مقطع زمانی حساس ایفا کنند زیرا این گروهها بهعنوان نمایندگان فکری ملت، وظیفه دارند در چنین شرایطی فعالانه وارد میدان شوند و در برابر توهینها به ملت، هویت و سرزمین ایران، موضعگیری و روشنگری کنند.
تحلیلگر مسائل سیاسی بیان کرد: به نظر میرسد این گروههای مرجع، باید مسئولیت خود را با جدیت بیشتری دنبال کنند اما متأسفانه تاکنون در این زمینه، آنگونه که انتظار میرفت، نقشآفرینی مؤثری از آنها مشاهده نشده است اگر این گروهها بهدرستی ایفای نقش میکردند، شاید حتی نیازی به پاسخگویی مستقیم از سوی مسئولان کشور نیز احساس نمیشد.
ایمانی، موضعگیری متحدانه مسئولان کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: زمانی که سخن از توهین به مردم ایران، تمدن ایرانی، فرهنگ و جایگاه تاریخی این کشور به میان میآید، لازم است که همه در این مسیر همصدا و متحد باشند؛ چه ایرانیان داخل کشور و چه آنهایی که در خارج از مرزها زندگی میکنند در برابر چنین توهینهایی باید یکصدا ایستاد و با صراحت اعتراض کرد.
مردم ایران در ماجرای نام خلیجفارس به خوبی بسیج شدند
وی با بیان اینکه نمونه بارز این اتحاد را در ماجرای نام خلیجفارس دیدیم؛ موضوعی که مردم و افکار عمومی را بهخوبی بسیج کرد و سبب شکلگیری انسجام ملی شد، اظهار کرد: این تجربه نشان داد که وحدت در برابر تحریف و توهین، نه تنها ممکن است، بلکه میتواند موجب قدرت و همبستگی بیشتر شود اکنون نیز باید در برابر اینگونه اظهارات، همان وحدت و انسجام را شاهد باشیم.
این فعال سیاسی اظهار کرد: مسئولان کشور و نیز کسانی که تریبونهای رسانهای در اختیار دارند و مورد انتظار مردم هستند، باید در این مقطع حساس، باقدرت و جدیت بیشتری وارد عمل شوند و نقشآفرینی کنند.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهور آمریکا در سفر منطقهای خود درباره ایران ادعاها و خیال پردازیهای زیادی مطرح کرد تا به خیال خود از نظر اقتصادی و سیاسی با دست پُر از منطقه خارج شود اما غافل از این بود که مردم ایران را به خوبی نشناخته و این لفاظیها ره به جایی نخواهد برد به طوری که با وحدت و انسجام ایجاد شده صدایی واحد از ایران سربلند شنید و «کیش و مات» شد.