استاندار مازندران: قرارداد راه‌اندازی یک واحد صنعتی بزرگ در بندر امیرآباد امضا شد

استاندار مازندران: قرارداد راه‌اندازی یک واحد صنعتی بزرگ در بندر امیرآباد امضا شد

 ساری- ایرنا- استاندار مازندران گفت: قرارداد ۹ هزار میلیارد ریالی ‌برای ‌احداث واحد صنعتی بزرگ تولید روغن خوراکی در بندر امیرآباد واقع در شرق استان با هدف ایجاد اشتغال پایدار امضا شد.

به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی روز سه‌شنبه در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه سرمایه گذاری بین مدیران بندر امیرآباد و بخش خصوصی در ساری، با اشاره به امنیت پایدار سرمایه‌گذاری در استان مازندران، بر عزم خود برای رفع موانع پیش‌رو تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که امروز برگزار شد، قرارداد سرمایه‌گذاری برای تولید، تصفیه و بسته‌بندی روغن به ارزش ۹ هزار میلیارد ریال بین بندر امیرآباد و یک واحد صنعتی منعقد شد که می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود.

استاندار مازندران ادامه داد: مشابه این سرمایه‌گذاری‌ها در استان مازندران با استقبال مواجه شده است که می‌تواند موجب افزایش امید به آینده باشد.

یونسی رستمی تصریح کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام در استان مازندران وجود دارد که ۵۰۰ طرح در گام عملیاتی قرار گرفته است. از زمان فعالیت دولت چهاردهم تاکنون ۲۴۰ طرح به بهره برداری در استان رسیده است و تا پایان شهریور ماه مابقی طرح ها به بهره برداری می رسد.

مقام عالی دولت در مازندران تصریح کرد: تشکیل کمیته صیانت از سرمایه گذاران جهت کاهش بروکراسی اداری پیش روی سرمایه گذاران در دستور کار مدیریت ارشد استان است و مقرر شد واحدهای تولیدی به صورت عادلانه در غرب و مرکز و شرق استان احداث شوند و نسبت به ایجاد اشتغال و تولید ثروت قدم های موثری برداشته شود.

استاندار مازندران: قرارداد راه‌اندازی یک واحد صنعتی بزرگ در بندر امیرآباد امضا شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، بندر امیرآباد در استان مازندران به عنوان بزرگ‌ترین بندر حاشیه دریای خزر با قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی خاص باتوجه به سیاست گذاری‌های دیپلماسی اقتصادی دولت چهاردهم می‌تواند با شکوفاسازی ظرفیت‌ها، نقش ویژه‌ای در مقاوم‌سازی اقتصاد کشور با توسعه تجارت بین‌المللی و صادرات کالا ایفا کند.

بندر امیر آباد با حدود یک‌هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت و همچنین ۲۲۰ هکتار پس کرانه با دارا بودن اراضی پشتیبانی وسیع، زیر ساخت حمل و نقل مدرن چند وجهی، اسکله رو -رو ریلی و کامیون جهت ترانزیت و حمل یکسره کالا و همچنین دسترسی آسان به بازار مصرف کشورهای سی آی اس CIS با جمعیت بالغ بر ۳۰۰ میلیون به تنهایی بر تمامی پنج بندر حاشیه خزر تنه می‌زند و ظرفیت فوق العاده‌ای در توسعه اقتصادی و پرش تجاری کشور دارد.

بندر امیرآباد در کنار آن که یک ظرفیت صادراتی و تجاری در منطقه به شمار می‌رود با دارا بودن کارخانجات متعددی همچون گچ، فولاد، کاغذ و سیلوهای متعدد از بنادر نسل سوم کشور است و عمده ۷.۵ میلیون تن کالای صادراتی کشورهای مختلف جهان از بنادر آستاراخان، آکتائو، اولیا، باکو، گوسان و ماخاچ وارد بندر امیرآباد می‌شود.

اتصال به شبکه ریلی کشور، بهره‌مندی از ۱۵ پست اسکله با ظرفیت ۱۰ میلیون تن و بهره مندی از ظرفیت اتصال کریدور ترانزیت بین المللی شمال به جنوب (INSTC) از دیگر ویژگی های شاخص بندر امیرآباد است.

منطقه امیرآباد از ظرفیت‌های بندری بسیار مناسبی برخوردار است و می‌تواند به دلیل موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال- جنوب، توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای همسایه به‌ویژه کشورهای حاشیه دریای خزر را بیش از پیش تجربه کند که این امر به شکوفایی اقتصادی این دیار کمک می کند.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها