به گزارش ایرنا، مرتضی شکوهی روز دوشنبه در نشست شورای اداری این شهرستان که در مجتمع رشد برگزار شد، با اشاره به تعلل سازمان امور اداری و استخدامی در صدور کد شناسایی دانشکده علوم پزشکی غرب مازندان، اظهار کرد: استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران مطالبه جدی برای مردم منطقه محسوب میشود. به همین دلیل این موضوع به طور جدی از سوی نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولان مرتبط در حال پیگیری است و ما انتظار داریم این مطالبه مهم مردم منطقه هرچه سریعتر محقق شود.
وی تعلل در این زمینه را با وجود انجام فرایندهای اداری، تخصیص بودجه و تایید از سوی ذیحساب و دیگر ملزومات آن، ترک فعل توصیف کرد و گفت: مشخص نیست سازمان امور اداری و استخدامی با چه استدلالی از صدرو کد شناسایی سرباز میزند. به این معنی که بودجه برای بهرهمندی از این زیرساخت تخصیص یافته اما مردم منطقه امکان بهرهمندی از این زیرساخت محروم هستند. مثل این است که پول در حساب کسی وجود دارد اما کارت اعتباری و کارت ملی برای برداشت آن در اختیار ندارند.
وی با بیان اینکه استقرار دانشکده علوم پزشکی غرب مازندران با مرکزیت تنکابن اولویت اصلی مجموعه شهرستان محسوب میشود و تمام فرایندهای اداری آن هم انجام شده است، تصریح کرد: از سوی دیگر پیگیری برای برگزاری آزمون استخدامی در بخش سلامت هم اهمیت زیادی دارد که میبایست از سوی رئیس شبکه بهداشت پیگیری و برگزار شود.
او با اشاره به نشست با استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندان پیرامون این موضوع گفت: اگرچه وعده برگزاری آزمون در اردیبهشت ماه عملی نشد، نیاز است انجام آن در خرداد پیگیری و عملیاتی شود، زیر انجام نشدن آن آسیب جدی به برنامهریزیها در این بخش و تامین نیروی انسانی وارد خواهد شد.
شکوهی در بخش دیگری از افتتاح دو مدرسه جدید در هفته دولت خبر داد و گفت: یکی از این مدارس در بخش نشتا با مشارکت خیرین ساخته شده که نشاندهنده همراهی مردم در توسعه آموزشی است.
نماینده عالی دولت در تنکابن، وحدت در شورای تأمین برای خدمترسانی بهتر را در سطح بسیار مناسبی توصیف کرد و گفت: فضای همدلی در شورای تأمین شهرستان تحسینبرانگیز اسا. تفاوت دیدگاهها طبیعی است، اما هدف همه ما ارتقای نظام جمهوری اسلامی و خدمترسانی بهتر به مردم است. این وحدت، پشتوانه اجرای مأموریتهای بزرگتر در شهرستان خواهد بود.
افزایش ۴۲ درصدی اعتبارات استانی و ۵۸ درصدی اعتبارات ملی در حوزه راهداری تنکابن
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای تنکابن نیز در این نشست از افزایش ۴۲ درصدی سهم این شهرستان از اعتبارات استانی و افزایش ۵۸ درصدی اعتبارات ملی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: ۶۰ درصد از اعتبارات ملی با پیگیری نماینده مردم منطقه جذب شد، که نشان میدهد چنانچه بخواهیم با اعتبارهای شهرستانی اقدامی انجام دهیم، با عقبماندگیهای زیادی مواجه خواهیم شد.
عادل منصورکیا در تشریح بیشتر اقدامات این نهاد گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲۵۵ هزار مسافر در قالب ناوگان حملونقل عمومی جابجا شدند که ۴۴ درصد از این جابجاییها با اتوبوس صورت گرفت و نشاندهنده وضعیت مطلوب ناوگان حملونقل عمومی است. در عین حال سال گذشته ۱۶۵ هزار تن کالا در سطح ناوگان باری جابجا شد، که از این میزان ۱۴۵ هزار تن سهم بخش صنعت و تولیدات کشاورزی بوده است.
رئیس اداره راهداری تنکابن از تلاشهای دستگاه قضایی و فرماندار در برخورد با متخلفان حوزه راه شامل اضافه تناژ و فرار بار، تقدیر کرد و ادامه داد: از مجموع ۶۳۳ میلیون تردد ثبتشده در مازندران در سال ۱۴۰۳، سهم تنکابن ۱۷ میلیون تردد بوده که نشان از سهم بالای تردد در این شهرستان دارد.
وی، رفت و آمد زیاد و بارندگی را عامل مهم در فرسودگی جادهها و لزوم تامین بودجه در این خطه شمال کشور برشمرد و گفت: میانگین رفت و آمد ساعتی وسایل نقلیه در کشور ۴۰۰ مورد است، در حالی که این عدد در تنکابن به ۱۰۲۴ وسیله نقلیه میرسد، اماری که نشان میدهد، تردد در این منطقه ۱.۵ برابر کشور است .
او از کاهش ۱۶ درصدی تلفات رانندگی تنکابن در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: میزان اعتبارات استانی شهرستان در سال ۱۴۰۳ با رشد ۴۲ درصدی مواجهه بوده است .
وی با بیان اینکه ۷۷.۵ میلیارد تومان از پروژههای اجراشده در سال جاری با مشارکت دستگاهها انجام شد، گفت: سهم دهیاریها و بخشداریها از این مشارکت ۷۱ درصد بوده که جای تقدیر دارد. منصورکیا ضمن قدردانی از همراهی همه دستگاهها و مردم، اظهار امیدواری کرد با ادامه روند جذب مشارکتها، بتوان نیازهای زیرساختی شهرستان را پاسخ داد.
شهرستان ۱۸۰ هزار نفری تنکابن در غرب استان مازندران قرار دارد.