به گزارش ایرنا، مهدی مجاهد روز یکشنبه در آیین سالگرد شهادت شهدای خدمت در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اصفهان(خوراسگان) افزود: برای حفظ این سرمایه لازم است مکتب وی تبیین شود و دانشگاهیان در این عرصه مسوولیت سنگینی بر عهده دارند.
وی اضافه کرد: شهید رئیسی با ویژگیهای شخصیتی برجسته خود، همواره در جهت خدمت به مردم و جلب رضایت خداوند گام برمیداشت.
مجاهد ادامه داد: شهید جمهور همواره خود را جزئی از مردم میدانست و بسیار متواضع بود و این تواضع در مقابل همه اقشار مختلف از استاد دانشگاه تا کشاورز ساده مشاهده میشد و زندگیاش پیش از کسب مسوولیت و پس از شهادتش، تغییر نکرده بود.
وی خاطرنشان کرد: اراده الهی این بود که با کسب چنین شهادت مظلومانهای، شهید جمهور متولد و به سرمایه نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود و هرچند این رویداد تلخ و سخت بود اما بدون تردید مکتب شهید رئیسی به الگو و چراغ راه ایران تبدیل شد و این الگو باید تبیین شود.
معاون هماهنگی و پیگیریهای ویژه دفتر شهید رئیسی تصریح کرد: این وظیفه جامعه نخبگانی کشور است که مکتب شهید رئیسی را تببین و به نسل جدیدو آیندگان معرفی کند.
مجاهد خاطرنشان کرد: شهید رئیسی بسیار مسئولیتپذیر بود و همواره به مدیران تاکید میکرد که هرچند ما عامل ایجاد مشکلات نیستیم اما مسوول رفع آنها هستیم و بر اساس همین دیدگاه همواره تلاش ویژهای برای حل مشکلات مردم داشت و در دشوارترین شرایط توانست بسیاری از مشکلات انباشته شده کشور را برطرف کند.
وی خاطرنشان کرد: بدون تردید دولت سیزدهم، معصوم نیست و برخی اشتباهات و مشکلات نیز وجود داشته است اما درمجموع میتوان ادعا کرد که کارنامه اقتصادی دولت سیزدهم از نظر بسیاری، قابل دفاع است که البته در محافل تخصصی میتوان در باره تمام ابعاد آن صحبت کرد با این وجود، تیم اقتصادی دولت سیزدهم منسجم بود و شهید رئیسی از تمام ظرفیتها برای حل مشکلات اقتصادی بهره میبُرد.
وی یادآور شد: شهید رییسی توانست در سال نخست ریاست جمهوری خود، ثبات اقتصادی را در بازار ارز بهوجود آورد، رشد فزاینده تورم را بکاهد و رشد اقتصادی را که به صفر رسیده بود به ۴.۵ درصد برساند.
وی همچنین در باره گزارش نهایی دلیل سقوط بالگرد شهید رییسی گفت: این موضوع، پیچیده است و باید به مسوولان حق داد زیرا بررسی همه عوامل این اتفاق زمانبَر خواهد بود و پرسشها و ابهامهای زیادی در این باره وجود دارد که بررسی دقیق آنها مستلزم پیگیریهای زیادی است.
معاون هماهنگی و پیگیریهای ویژه دفتر شهید رئیسی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا، تلاش شهید رئیسی برای احداث خط لوله انتقال گاز روسیه از مسیر ایران را از دغدغههای مهم شهید جمهور برشمرد که توافقهای کلی در سفر او به روسیه صورت گرفت.
مجاهد از دولت چهاردهم خواست تا ملاحظات و مصوبات این توافق مهم پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، آیت الله سیّد ابراهیم رییسی هشتمین رییسجمهور ایران متولد ۲۳ آذر ۱۳۳۹ در شهر مقدس مشهد بود و مسوولیتهایی همچون ریاست قوه قضاییه و معاونت اول این قوه، دادستانی کل کشور، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و نائب رییسی مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان قدس رضوی را در کارنامهاش داشت.
آیتالله رییسی عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی» به سمت شهر تبریز، در منطقه «ورزقان» استان آذربایجان شرقی در سانحه هوایی به همراه همه همراهان به مقام رفیع شهادت نایل شد.