به گزارش ایرنا ، «بهروز شعیبی» روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری اختتامیه جشنواره منطقهای سینمای جوان در تبریز، با اشاره به نقش این رویداد در پویایی سینمای جوان، گفت: هر گردهماییای، منبع انرژی و خلاقیت برای نسل جوان میشود و فضایی برای ایده پردازی های نو ایجاد می کند.
وی، سینمای جوان را بستری برای تبدیل اندیشههای نو به آثار هنری دانست و افزود: سینمای جوان، مبارک است چراکه باعث شکلگیری ایدههای نو میشود و اندیشههای نو را به اثر هنری بدل میکند.
وی ضمن قدردانی از میزبانی شایسته تبریز، از تلاش انجمن برای حمایت از فیلمسازان جوان در تولید آثارشان خبر داد.
وی، طراحی و برنامهریزی جشنوارهها و فراهم کردن فضایی مناسب برای خلاقیت و رشد فیلمسازان جوان را از جمله وظایف اصلی انجمن سینمای جوانان ایران برشمرد و اظهار داشت: الزامات کار ما این است که جشنوارهها را طراحی و برنامهریزی کنیم و به بهترین شکل فضا را برای خلاقیت و رشد فیلمسازان جوان در کشور فراهم کنیم که ضمن تعامل با یکدیگر، در رقابتی سالم به فیلمسازی و ارتقای کیفی هرچه بیشتر آثار خود بپردازند.
مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران، برگزاری این دوره از جشنواره را تجربهای مثبت ارزیابی کرد و گفت: جشنواره منطقه ای تجربه خوبی بود؛ این اولین سالی است که در دوره خود این جشنواره را برگزار میکنیم و حتما به این راه ادامه خواهیم داد.
شعیبی از میزبانی شایسته تبریز قدردانی کرد و گفت: میزبانی تبریز در جشنواره منطقه ای عالی بود. مهماننوازی در شان تبریز بود که یک شهر زیبا و تاریخی است.
وی همچنین از تلاش عوامل اجرایی جشنواره برای برگزاری "بهترین جشنواره منطقهای" قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این کیفیت و پویایی در دورههای آتی نیز ادامه یابد و جوانان بیشتری در آن شرکت کنند.
شعیبی با اشاره به پویایی فیلمسازان جوان، بر حمایت انجمن سینمای جوانان ایران از آنها در تولید آثارشان تاکید کرد و گفت: فیلمسازان جوان در طول ادوار همواره پویا هستند و ما هم تلاش می کنیم در کنار این جوانان باشیم و در تولید آثار به آنها کمک میکنیم.
هفتاد و یکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان - تبریز – سهند از ۲۲ لغایت ۲۵ اردیبهشتماه امسال به میزبانی تبریز برگزار شد.
در بخش فیلم، ۵۰۲ اثر در حوزههای داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که از این تعداد، ۴۶ اثر از استانهای اردبیل، البرز، لرستان، قزوین، کرمانشاه، خراسان شمالی، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کردستان، سمنان و آذربایجان شرقی به مرحله نهایی راه یافت.
در بخش عکس یکهزار و ۸۵۰ اثر به دبیرخانه هفتاد و یکمین جشنواره منطقهای سینمای جوان سهند ارسال شده بود که از این تعداد، ۲۷ اثر در مرحله نهایی با یکدیگر رقابت کردند.
در بخش فیلمنامه ۵۰۵ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که از این میان، ۲۴ اثر به مرحله نهایی راه یافت.