احیای هویت‌ دینی و ملی نسل‌جوان مهم‌ترین رسالت معلمان است

احیای هویت‌ دینی و ملی نسل‌جوان مهم‌ترین رسالت معلمان است

 قشم - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: احیای هویت‌ دینی و ملی نسل‌جوان و تقویت اعتماد به نفس و پرورش شخصیت آنان از جمله مهم‌ترین رسالت‌های معلمان در زمان حاضر است.

حسین رنجبر گلشواری روز جمعه به مناسبت گرامیداشت روز معلم در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: نامگذاری روز ۱۲ اردیبهشت به نام روز معلم نشان‌دهنده اهمیت مقام معلمی عالم فرزانه و دانشمند متعهد استاد شهید مرتضی مطهری است که با داشتن شخصیت والا در ابعاد مختلف، الگوی ارزشمندی برای جامعه اسلامی به ویژه جوانان، نوجوانان، دانش‌آموزان، طلاب حوزه‌های علمیه و دانشجویان دانشگاه ها می‌باشند.

وی ادامه داد: هر ساله روز معلم حامی پیامی برای همه فرهنگیان، فرهیختگان و استادان دانشگاه است که با تعهد به مبانی اسلامی و بومی و ایرانی، با رویکرد جنبش نرم افزاری، نهضت مقدس علمی را که در کشور شروع شده است، نهادینه کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم با اشاره به اینکه آموزش و پرورش کلید توسعه جوامع است، توضیح داد: این نهاد مقدس تعلیم و تربیت اصلی‌ترین نهاد اجتماعی است که سعادت ملت‌ها به کیفیت فعالیت آن بستگی دارد و آینده هر جامعه‌ای در تربیت انسان‌ها و تلاش برای هدایت و کمال‌یابی فرزندان امروز و پدران و مادران فردا نمایان است و کلید طلایی این سعادت در دست توانای معلمان است.

رنجبر گلشواری اضافه کرد: هر کس در هر مقام و رتبه ای، روزی در کلاس درس پُر فیض معلم نشسته و زمزمه کلام شیرین او را در گوش‌هایش به یادگار دارد و اینگونه است که که مولای متقیان، امیر بیان و کلام و قرآن ناطق حضرت علی(ع) فرمودند: هر کس کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است.

وی گفت: روز معلم را که همگام با شهادت مرتضی مطهری نامگذاری شده را به تمامی معلمان و تمامی فعالان حوزه تعلیم و تعلم در سراسر کشور و بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج‌فارس تبریک عرض می‌کنم و امید دارم چراغ آگاهی جامعه همیشه پر نور و مزین به دانش و معنویت باشد.

۱۲ اردیبهشت روز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری به نام روز بزرگداشت مقام معلم نامگذاری شده است.

شهید آیت الله مطهری هنگام بازگشت امام خمینی(ره) به ایران در سال ۱۳۵۷، مسوولیت کمیته استقبال از امام را به تنهای به عهده گرفت و تا پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن همواره در کنار رهبر انقلاب اسلامی و مشاوری دلسوز و مورد اعتماد برای ایشان بود تا اینکه در ساعت ۲۲ و ۲۰ دقیقه سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ در تاریکی شب در حالی که از یکی از جلسات فکری سیاسی بیرون آمده بود با گلوله گروه تروریستی فرقان به شهادت رسید.

از مهمترین خدمات استاد مطهری در طول حیات پر برکتش ارایه گفتمان اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تالیف کتاب است.

این امر به ویژه در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه های چپ و پدید آمدن گروه های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود رسید.

پس از امام خمینی(ره)، استاد مطهری نخستین شخصیتی است که به خطر سران گروهک تروریستی مجاهدین(منافقین) پی برد و دیگران را از همکاری با این سازمان بازداشت و حتی تغییر ایدیولوژی آنها را پیش بینی کرد.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها