به گزارش ایرنا از شهرداری تهران، علیرضا زاکانی روز سهشنبه در مراسم گردهمایی دختران تهران با اشاره به رویکرد مجموعه مدیریت شهری پایتخت در حل مشکلات شهروندان افزود: در دوره ششم مدیریت تلاش کردیم شهر را با مشارکت مردم، نخبگان، جوانان و نوجوانان متحول کنیم زیرا بدون حضور مردم تحول شدنی نیست و مشکلات شهر حل نخواهد شد.
اجرای موفق طرح من شهردارم
وی اظهار کرد: بر همین اساس رویکرد مدیریت مشارکتی را برای ساخت شهر را در پبش گرفتیم تا شاهد رشد و تعالی شهر بر مدار مردم باشیم، در این زمینه تجارب ارزندهای کسب کردیم که یکی از این تجارب طرح «من شهردارم» بود.
زاکانی ادامه داد: سال ۱۴۰۱، ۳۴۶ هزار نفر از شهروندان در انتخاب و اولویت بندی پروژههای شهری به ما کمک کردند، سال ۱۴۰۲ این رقم به یک میلیون و ۳۵۶ هزار نفر رسید و در نهایت سال ۱۴۰۳ بیش از دومیلیون نفر از شهروندان در این طرح مشارکت کردند.
تهران به یک شهر هوشمند تبدیل میشود
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای دانشی تهران گفت: تهران ظرفیت دانشی بالایی دارد بر همین اساس لازم است بر مدار و علم و اندیشه اداره شود تا در نهایت تهران شهری هوشمند شود.
به گفته وی، برای تحقق این هدف امسال در تلاش هستیم تا بخشی از پارک ولایت تهران به همت شهرداری تبدیل به پارک علموفناوری شود، در کنار این مورد هفت کارخانه نوآوری نیز مانند سیمان ری، جنگ افزار سازی، توسط شهرداری افتتاح شده یا به زودی افتتاح خواهد شد.
استفاده از خلاقیت دختران تهرانی در حل مشکلات
زاکانی تاکید کرد: ما به دنبال حل مشکلات تهران به دست مردم هستیم و خلاقیت نوجوانان و جوانان دختر تهرانی در این زمینه بیشترین کمک را میتوانند به ما کند در مقابل شهرداری تهران نیز خود را موظف به تامین نشاط دختران تهرانی میداند در این زمینه مجموعههای شهردخت مکانی برای فعالیت خلاقانه و با نشاط دختران تهرانی میتواند باشد.
شهردار تهران گفت: قبل از آغاز این دوره از مدیریت شهری تنها یک مجموعه شهردخت در تهران فعال بود اما اکنون هفت شهردخت داریم و ۵ مجموعه دیگر نیز امسال افتتاح خواهد شد.
وی یادآور شد: در تلاش هستیم برای فعالیت متمرکز دختران دانشجو نیز کارخانه نوآوری جدیدی در خیابان ولیعصر(عج) و نزدیک به دانشگاههای امیرکبیر و تهران ایجاد و به بهرهبرداری برسانیم.