مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، مورد حمایت نخبگان سیاسی اجتماعی ایران است

مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، مورد حمایت نخبگان سیاسی اجتماعی ایران است

 تهران - ایرنا - بررسی فضای سیاسی اجتماعی ایران، همواره یکی از موضوعات مورد تاکید برای موسسات پژوهشی در رژیم صهیونیستی بوده است. در بحبوحه مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا نیز نوع واکنش رسانه‌ها و نخبگان سیاسی اجتماعی به این مذاکرات مورد توجه موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی (INSS) قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، بنی ثابتی، پژوهشگر مسائل ایران در ارتش رژیم صهیونیستی مقاله‌ای با عنوان کاهش انتقادات رسانه‌های ایرانی نسبت به سیاست خارجی جمهوری اسلامی و حمایت از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا نوشته است، این مقاله در موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی وابسته به دانشگاه تل‌آویو منتشر شده است.

بنی ثابتی در پژوهش خود عنوان کرده است: از زمان شروع آغاز مذاکرات هسته ای میان ایران و آمریکا، مطبوعات و رسانه‌های ایرانی تقریبا به شکل هماهنگ در رابطه با این موضوع گزارش می‌دهند. انتقاد از روند مذاکره یا تیم مذاکره‌کننده ایران تقریباً وجود ندارد و مطبوعات، اعم از اصولگرا و اصلاح طلب سعی کرده‌اند از این روند حمایت کرده و پیامی مبنی بر درک این موضوع را ترویج کنند که مذاکرات با هدف تحقق نیازهای مردم ایران انجام می شود.

این پژوهشگر صهیونیست در ادامه افزود: لازم به ذکر است که انتقادات تند از آمریکا و سیاست آن تقریباً به چشم نمی‌خورد. در سطح جامعه هم جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند نشانه‌هایی مانند آتش زدن پرچم آمریکا یا پایمال کردن آن را به مانند قبل تبلیغ نکند و این موضوع کاهش داشته است. این تغییر شدید در رسانه‌های ایران، مورد حمایت حکومت قرار گرفته است. علی شمخانی، مشاور رهبر و عضو شورای عالی امنیت ملی، حتی فراتر رفت و اعلام کرد: «تیم مذاکره‌کننده با اختیارات کامل از سوی رهبری وارد گفت‌وگوها شده است». او تأکید کرد که در این مرحله، مهم‌ترین اولویت، حفظ منافع ایران و مطالبه از آمریکا برای مهار اسرائیل است تا روند مذاکرات دچار اخلال نشود.

ثابتی در ادامه اینگونه نوشت: مقام‌های نزدیک به حکومت ایران نیز در جلسات علنی و رسمی لحن خود را تعدیل کرده‌اند. به عنوان مثال، خطیبان نماز جمعه انتقاد از آمریکا را کاهش داده‌اند. آنها در خطبه‌های خود آن‌ها تأکید می‌کنند هرچند دشمنی با دولت آمریکا همچنان پابرجاست؛ اما در شرایط فعلی حمایت از تیم مذاکره‌کننده برای تأمین منافع مردم و کشور ضروری است.

سخنان خود را اینگونه پایان داد: بخش بزرگی از جامعه ایران که پیش‌تر امیدوار بود دولت ترامپ بتواند حکومت ایران را تضعیف کند، حالا دچار سردرگمی شده است. همین بخش از مردم اکنون شاهد آن هستند که حکومت صرفاً با ورود به مذاکرات، قدرت بیشتری پیدا کرده است. چگونگی وضعیت ذکر شده در آینده آیآبه ادامه پیشرفت یا شکست مذاکرات با ایالات متحده بستگی دارد، زیرا حمایت یا انتقاد رسانه‌ها و افکار عمومی نیز بر اساس منافع حکومت شکل خواهد گرفت.

مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، مورد حمایت نخبگان سیاسی اجتماعی ایران است
بنی ثابتی، پژوهشگر موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی

بنی ثابتی متخصص مسائل ایران در موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی است. ثابتی در سال ۱۹۷۲ در ایران متولد شد و در دوران انقلاب اسلامی بزرگ شد، سپس به فلسطین اشغالی رفت. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد علوم سیاسی و ارتباطات عمومی از دانشگاه بار ایلان است و به عنوان پژوهشگر در موسسه مطالعات و استراتژیک اورشلیم (JISS) نیز فعالیت می‌کرد. ثابتی در مورد بسیاری از مسائل مربوط به ایران کارشناسی می‌کند و تحلیلگر مسائل ایران برای رسانه‌های اسرائیل و غیر اسرائیلی است. او همچنین یکی از مشاوران فرهنگی سریال «تهران» بود.

ثابتی در سال ۱۹۸۷، به ارتش رژیم صهیونیستی وارد شد و اغلب فعالیت‌های او به عنوان محقق، در پروژه‌هایی با محوریت فرهنگ ایران و همچنین تاثیر گذاری بر نوع شناخت ایرانیان از رژیم صهیونیستی و البته تصمیمات ایران و حضور این رژیم در رسانه‌های فارسی متمرکز بوده است. یکی از پروژه‌های شاخصی تحت مدیریت ثابتی، ایجاد پلتفرم‌های سخنگوی ارتش اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی به زبان فارسی بود که برای ارتباط مستقیم با مردم ایران طراحی شده بود.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها

از بین اخبار