فرماندار نیشابور: اصلاح فرهنگ عمومی در زمینه سلامت امری ضروری است

فرماندار نیشابور: اصلاح فرهنگ عمومی در زمینه سلامت امری ضروری است

 مشهد- ایرنا- معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه نیشابور با اشاره به اهمیت سلامت به‌عنوان یک مساله حیاتی، گفت: اصلاح فرهنگ عمومی در زمینه سلامت و همکاری همگانی برای ارتقای وضعیت بهداشت شهرستان، امری مهم و ضروری است.

به گزارش ایرنا، مهدی دونده روز دوشنبه در اختتامیه نمایشگاه هفته سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برگزار شد، با اشاره به لزوم توجه به پیشگیری و اصلاح رفتارهای غلط اجتماعی و غذایی افزود: همه باید در راستای بهبود سلامت فردی و اجتماعی خود تلاش کنیم.

وی با تاکید بر نقش بانوان در عرصه‌های مدیریتی، ادامه داد: توانمندی بانوان در عرصه‌های مدیریتی بر کسی پوشیده نیست و نمونه بارز آن می توان از دکتر غزاله دوست پرست رییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به عنوان نخستین زنی که سکانداری این مجموعه را برعهده دارد اشاره کرد که با تجربه و تخصص خود توانسته در حوزه سلامت این شهرستان تحولاتی ایجاد کند.

فرماندار ویژه نیشابور به وضعیت فعلی زیرساخت‌های بهداشتی این شهرستان بر اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین در حل مشکلات بهداشتی تاکید کرد و گفت: باید به کمک خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد، زیرساخت‌های سلامت شهرستان را تقویت کنیم و با تلاش‌های همگانی، مشکلات بهداشتی را حل کنیم.

فرماندار نیشابور: اصلاح فرهنگ عمومی در زمینه سلامت امری ضروری است

ساخت آینده‌ای سالم و سرآمد برای نیشابور هدف اصلی دانشگاه علوم پزشکی این شهر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز در این مراسم با تاکید بر لزوم همکاری‌های همگانی در ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، گفت: هدف اصلی این دانشگاه ساخت آینده‌ای سالم و سرآمد برای این منطقه است.

دکتر غزاله دوست‌پرست افزود: امسال با شعار «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» تمام تلاش‌ها در راستای اسناد بالادستی به سمت ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای موضوع نظام ارجاع و پزشک خانواده به‌عنوان یکی از ارکان اصلی تحقق عدالت در سلامت و ایجاد زیرساخت‌های خدمات بهداشتی بهتر در جهت عدالت در سلامت برای تمامی اقشار جامعه نیشابور متمرکز شده است.

وی با اشاره به موضوع جمعیت سالمند و اهمیت برنامه‌ریزی برای آینده‌ای پایدار در زمینه سلامت جامعه، ادامه داد: مساله سالمندی و بالا رفتن میانگین سنی جامعه در آینده و کمبود زاد و ولد می‌تواند اثرات منفی بسیاری بر سلامت جامعه ایران داشته باشد.

وی بیان کرد: بحث سلامت نوزادان، غربالگری‌های بارداری و حفظ سلامت مادران باردار از مسایل بسیار حیاتی است که در آینده بر سلامت نسل‌های جدید تاثیرگذار خواهد بود.

پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر با سبک زندگی سالم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور نیز با تاکید بر اهمیت پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر و سبک زندگی سالم گفت: مهم‌ترین راهکار برای پیشگیری از این بیماری‌ها، ترویج سبک زندگی سالم است.

دکتر علی‌اکبر محمدی افزود: در حوزه پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر، به ویژه بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌ها، در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور فعالیت‌های گسترده‌ای در حال انجام است.

وی ادامه داد: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» با تمرکز بر نوزادان و مادران باردار انتخاب شده است و در راستای این اهداف، دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خدمات بهداشتی و درمانی متنوعی به جمعیت تحت پوشش خود ارایه می‌دهد.

وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی همه‌جانبه برای ارتقای سلامت عمومی، ادامه داد: از مسوولان و کارکنان سازمان‌ها می خواهیم تا در راستای ایجاد فرهنگ خودمراقبتی و بهبود سبک زندگی سالم در جامعه، گام‌های جدی‌تری بردارند.

فرماندار نیشابور: اصلاح فرهنگ عمومی در زمینه سلامت امری ضروری است

به گزارش ایرنا، نمایشگاه هفته سلامت با شعار ملی «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» با هدف ارتقاء آگاهی عمومی و ترویج فرهنگ پیشگیری از بیماری‌ها با سبک زندگی سالم، به مدت سه روز و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، فرمانداری و سایر دستگاه‌های این شهرستان در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور برگزار شد.

در این نمایشگاه ۲۸ غرفه تخصصی شامل مشاوره رایگان تغذیه، مشاوره روان‌شناسی، اقدامات اولیه دندان‌پزشکی، معرفی خدمات جامع سلامت و مشارکت گسترده دستگاه‌های اجرایی همچون جمعیت هلال احمر، محیط زیست، آموزش و پرورش، دانشکده ملی مهارت دختران، دامپزشکی، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و سازمان‌های مردم‌نهاد سلامت‌محور حضور داشتند.

 

 منبع خبر

قیمت روز طلا، سکه و ارز

جدیدترین ها