به گزارش همشهری آنلاین، اصفهان بهعنوان پایتخت فرهنگی ایران ۱۷ اثر جهانی، ۶ اثر در نوبت ثبت جهانی و ۲هزار اثر ملی را در خود جای داده است. بعد از آغاز حملههای رژیم صهیونیستی به کشور، نگرانیهایی درباره میراث فرهنگی این استان مطرح شد و امیرکرمزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اصفهان هم تأکید کرد علاوه بر سایه تخریب بر سر این آثار، حتی آلودگی صوتی ناشی از موج انفجارها میتواند به این بناهای تاریخی آسیب برساند و آثار آن ممکن است تا مدتها باقی بماند.
استاندار اصفهان در اینباره و در برنامه تلویزیون اینترنتی همشهری گفت: اقدامات حفاظتی برای حفاظت از بناهای تاریخی اندیشیده شده و همان تدابیری که برای شهروندان و جان عزیزان دیده شده، برای بناهای تاریخی هم که مثل جان خودمان هستند، دیده شده است.
مهدی جمالینژاد افزود: خوشبختانه پیشبینیهای لازم در شورای مدیریت بحران دیده شده است.
او در ادامه تاکید کرد: مردم ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تجربه جنگ نداشتند و شاهد بودیم که در جریان جنگ تحمیلی کارها را کسانی به دست گرفتند که سلاح نمیشناختند و نه از جنگ تجربه داشتند و نه رزمی را فرماندهی کرده بودند اما شهید باکریها باقریها، همتها، فکوریها، جهانآراها و ... از همین مردم سر برآوردند. مردم بودند که خرمشهر را آزاد کردند و پل ۱۳ کیلومتری خیبر را در جزیره مجنون ساختند که در کل جنگها بیسابقه بود و بعدها تحول فناوری موشکی را رقم زدند. امروز همین مردم مردانه جلوی دشمن ایستادهاند.
جمالینژاد با تاکید بر اینکه قرارگاه ویژه در اصفهان از همان روز نخست حمله رژیم صهیونیستی به کشور شکل گرفته است، افزود: همه نیروها ۲۴ ساعته مشغول به کار هستند و خوشبختانه در ارائه خدمت هیچ مشکلی نداریم. اصفهان حتی میتوانم بگویم تنها استانی بود که همه جشنهای عید غدیر یعنی بیش از ۵۰۰ برنامه را به صورت کامل برگزار کرد.
او افزود: مردم اصفهان همه پای کار هستند. جمعیتی که در نماز جمعه دیدیم در ایام دهه ۶۰ دیده بودیم به قدری که مردم پرشور در این نماز جمعه و راهپیمانی حاضر شده بودند. مردم از همه جریانهای سیاسی آمده بودند.
جمالینژاد همچنین تاکید کرد که در اصفهان هیچ کمبودی وجود ندارد و آرامش برقرار است و همه همدل و منسجم سرگرم زندگی هستند.