همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: افراط در خوردن بستنی خامهای و خوشمزه لزومی ندارد. این کار ممکن است به قیمت سلامتی شما تمام شود. با چند ماده ساده و کمی خلاقیت میتوانید بستنیهای خانگی درست کنید که نه تنها خوشمزه هستند بلکه مغذی نیز هستند. در این مطلب به ۶ دستور تهیه بستنی آسان اشاره میکنیم که میل شیرینی شما را بدون احساس گناه برآورده میکنند.
یک جایگزین محبوب و سالم برای بستنی سنتی است. تنها چیزی که برای تهیه این بستنی نیاز دارید این است که موز یخ زده را محلوط کنید تا حالت کرمی و یکدست پیدا کند. در صورت نیاز، یک مقدار شیر اضافه کنید. کرم خود را با مخلوط کردن آجیل، چیپس شکلات یا انواع توتها برای طعم و بافت بیشتر سفارشی کنید.
ماست یونانی یک پایه خامه ای برای این بستنی تند و با طراوت ایجاد می کند. ماست یونانی را با عسل به عنوان شیرینی مخلوط کنید، سپس آن را در توتهای تازه یا یخ زده بچرخانید تا طعم خوبی پیدا کند. فریز کنید تا سفت شود و از یک خوراکی حاوی پروتئین که برای روزهای گرم تابستان عالی است لذت ببرید.
قدرت آنتی اکسیدانی چای سبز ماچا را با این بستنی پر جنب و جوش و خامهای مهار کنید. برای این بستنی، شیر نارگیل را با پودر ماچا مخلوط کرده و با عسل شیرین کنید. سپس آن را فریز کنید تا جامد شود، سپس در کاسه ها بریزید تا یک خوراکی خوشمزه و انرژی زا که برای دوستداران بستنی عالی است میل کنید.
شیرینی خود را با این بستنی غنی که به طرز شگفت انگیزی سالم است لذت ببرید. موز رسیده را با کره بادام زمینی خامهای و مقداری سس شکلات مخلوط کنید. برای غنای بیشتر، تکههای شکلات تلخ را درون آن بریزید و فریز کنید تا سفت شود. این شیرینی خامه ای مطمئنا هوس هر عاشق شکلاتی را برآورده میکند.
برای یک گزینه دسر با طراوت و پیچیده، سعی کنید بستنی میوهای ریحان توت فرنگی درست کنید. توت فرنگی تازه را با یک مشت برگ ریحان و کمی آب لیمو مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را فریز کنید تا به قوام برسد، سپس آن را به عنوان یک خوراکی سبک و معطر که سرشار از طعم های تابستانی است، سرو کنید.
برای غلبه بر گرمای تابستان، هیچ چیز بهتر از بستنی انبه نیست. با انتخاب یک انبه شروع کنید و آن را به صورت پوره مخلوط کنید. پوست انبه را برای استفاده بعدی کنار بگذارید. سپس پودر شیر، خامه تازه و نعناع را با هم مخلوط کنید تا بستنی شیرین شود. این ترکیب را مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری شیر سرد به آن اضافه کنید. این مخلوط را روی پوست انبه بریده شده بریزید، روی آن را با کاغذ چسبناک بپوشانید و به مدت یک شب فریز کنید. روز بعد پوست انبه را جدا کرده و بستنی خود را در شکلها و اندازههای دلخواه خود برش دهید. آن را به همراه آجیل و شربت تمشک به عنوان یک خوراکی لذت بخش سرو کنید.