به گزارش همشهری آنلاین، در میانه تشدید تنشها بین آمریکا و چین بر سر تعرفهها، تجارت ۲ کشور در چهارمینماه سالجاری میلادی افت ۲۰درصدی داشته و به ۴۵ میلیارد دلار رسیده است. صادرات چین به آمریکا در آوریل امسال ۲۱درصد کاهش داشته و به ۳۳میلیارد دلار رسیده است.
اقتصاددانان در بحبوحه افزایش بدهی دولت آمریکا و رویکرد اقتصادی ضعیف مصرفکنندگان در این کشور درباره خطر رکود هشدار دادند. جیمی دیمون، مدیرعامل بانک جیپیمورگان نیز میگوید که «خطر رکود همچنان گزینه روی میز است.»
فیصل علیابراهیم، وزیر اقتصاد عربستان سعودی، اعلام کرد هدف ریاض، ثبات بلندمدت بازار نفت است و در عین حال، همیشه برای سناریوهای متعدد قیمت نفت آماده است. در مورد بازارهای انرژی و نفت، عربستان سعودی همیشه به بازی همیشگی ثبات بازار بلندمدت نگاه کرده است که امکان سرمایهگذاری در عرضه کافی برای تامین تقاضای جهانی را فراهم میکند.
تولید نفت قزاقستان در ماه مه، ۲ درصد افزایش یافت و بار دیگر از سهمیه تولید اوپک پلاس فراتر رفت. تولید نفت قزاقستان در ۱۹روز اول ماه مه، به ۱.۸۶میلیون بشکه در روز رسید که بالاتر از سهمیه ۱.۴۸۶میلیون بشکه در روز این کشور تحت توافق نفتی اوپکپلاس بود.
کمیسیون تجارت بینالمللی آمریکا با اشاره به اینکه سیل واردات پنلهای خورشیدی ارزانقیمت از ۴ کشور جنوب شرق آسیا بهشدت به تولیدکنندگان داخلی ضربه وارد یا آنها را تهدید کرده است، با اعمال تعرفههای سنگین علیه محصولات وارداتی موافقت کرد.
مقامات بانک مرکزی آمریکا هشدار دادند که بهزودی شاهد افزایش بیشتر قیمت کالاها در این کشور خواهیم بود و دلیل آن هم اعمال تعرفه گمرکی بر واردات کالا به این کشور از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکاست.
قیمت نفت در پی طرح ادعاهایی مبنی بر احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هستهای ایران نزدیک به یک دلار افزایش یافت. قیمت نفت خام برنت دریای شمال با ۹۷ سنت افزایش (۱.۵۰ درصد) به ۶۶ دلار و ۳۵ سنت برای هر بشکه رسید.