به گزارش همشهری آنلاین، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا و خبرهایی که در این باره منتشر می شود، قیمت جهانی نفت را به سمت روند صعودی سوق داده است؛ البته این روند همچنان متزلزل و قابل تغییر است.
احتمال شکست مذاکرات بین آمریکا و ایران بر سر برنامه هستهای این کشور و همچنین تضعیف دورنمای افزایش عرضه نفت ایران قیمت نفت را بالا برد.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال روز سهشنبه با یک سنت معادل ۰.۰۱ درصد افزایش به ۶۵ دلار و ۵۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با یک سنت معادل ۰.۰۲ درصد افزایش ۶۲ دلار و ۷۰ سنت معامله میشود.
رتبه بلندمدت اعتباری بانکهای جیپیمورگان، بنک آو آمریکا و ولز فارگور توسط شرکت مودیز که یکی از سه مؤسسه اصلی اعتبارسنجی بینالمللی در جهان است کاهش یافت. این ۳ بانک رویهم ۷ تریلیون دلار دارایی دارند.
یافتههای نظرسنجی جهانی شرکت «آلیانز ترید» نشان داد موج تعرفههای جدید آمریکا، بهشدت حال و هوای صادرکنندگان را تضعیف کرده است و ۴۲ درصد از شرکتها اکنون انتظار دارند که درآمد صادراتیشان به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
جورج وسی، اقتصاددان گفت: فضای زیادی برای کاهش بیشتر ارزش دلار وجود دارد. فروش دلار، پس از تنزل رتبه اعتباری آمریکا توسط مودیز، دوباره به کانون توجهات بازگشته است. شاخص دلار آمریکا از اوجش در ژانویه، حداکثر ۱۰.۶ درصد کاهش یافته که یکی از شدیدترین کاهشها برای یک دوره سه ماهه بوده است.
پیشبینی میشود عربستان سعودی در تابستان امسال، نفت خام بیشتری برای تولید برق بسوزاند. با سوزاندن حجم بیشتری نفت برای تولید برق در عربستان سعودی، بخشی از نگرانیها نسبت به مازاد عرضه نفت برطرف خواهد شد.
هوندا موتور اعلام کرد که با توجه به کاهش تقاضا، سرمایهگذاری در خودروهای برقی را کاهش میدهد و با مدلهای جدید هیبریدی، بر جذب تقاضای رو به رشد برای این خودروها تمرکز خواهد کرد.